iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ωραίο μωρό αλλά στη νοηματικήβλαντα ε... :-
ζήλεψα ξανά, πολύ όμορφη.
Ωραίο μωρό αλλά στη νοηματικήβλαντα ε... :-
ζήλεψα ξανά, πολύ όμορφη.
Αγαπητέ αν δείτε αλλού πήγα πρώτα. Αλλά η κριτική του αγαπητού Vlandis με έκανε να μην αποφύγω δεύτερο παραστράτημα σε λίγες μέρες...
Ωραίο μωρό αλλά στη νοηματική
Ευχαριστώ φίλτατε. Κρατάμε τη σημαία του νήματος ψηλά. Μέχρι και ειδική αναφορά στη σελίδα έκανα στη μία κριτικήΔεν προλαβαινω να σας κανω λικε βρε μπαγασικα...
Ευγε...παντα τετοια.....
Ωραίο μωρό αλλά στη νοηματική
Έχει κι αυτό τη γοητεία του φίλε. Σάμπως η Μόνικα που μπορούσαμε να μιλήσουμε με άφησε να πω καμια κουβέντα; ;)Ας πρόσεχες κι ας φρόντιζες...
Έχει κι αυτό τη γοητεία του φίλε. Σάμπως η Μόνικα που μπορούσαμε να μιλήσουμε με άφησε να πω καμια κουβέντα; ;)
Εννοείται... Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, είναι αυτό που μετατρέπει το ραντεβού από απλή επαφή σε αληθινή εμπειρία ;)Συμφωνώ, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις η γνώση γλώσσας, σπάει ευκολότερα τον πάγο
με ό,τι θετικό συνεπάγεται. Δεν ισχύει πάντα, αλλά κάποτε βοηθάει και κάνει τη διαφορά ώστε να πάρεις το κάτι παραπάνω. ;)
......
.... Βοήθεια θέλω φίλοι μου...
Το μιλφακι θέλει να διαλέξω τρυπουλα ..
... Που τα ξέρω εγώ αυτά... Εγώ από ΠΣΑΡΙΑ μόνο ξέρω
Και εγώ που νόμιζα πως μόνο πσάρεμα ησουν! Τώρα απογοητεύτηκα.........
Και εγω που δεν ξερω ουτε απο ψαρεμα ουτε απο τι να πω ο δολιος; :SΚαι εγώ που νόμιζα πως μόνο πσάρεμα ησουν! Τώρα απογοητεύτηκα...
Μόνο ψάρεμα; Τις κριτικές του δεν τις είδες;Και εγώ που νόμιζα πως μόνο πσάρεμα ησουν! Τώρα απογοητεύτηκα...
Εσείς αγαπητέ γνωρίζετε από ποίηση ;)Και εγω που δεν ξερω ουτε απο ψαρεμα ουτε απο τι να πω ο δολιος; :S
Ας πρόσεχες κι ας φρόντιζες...
Σωστός ο φίλοςΜα τι να κάνουμε αγαπητέ popov
Να μάθουμε ρωσικά;;;
Υπάρχει και η γλώσσα της «καυλας»...!!! Και όσοι την ομιλούν περνάνε ΤΕΛΕΙΑ
......
Φίλε amjik αν και μας έβαλες δύσκολα θα σε βοηθήσουμε....
Εξάλλου είμαστε η δεν είμαστε το νήμα της αλληλεγγύης....!!!!
Το λοιπόν βάλε τον «μικρό amjik” μπροστά και χωστης ένα λούτσο απο πίσω
(μικρό λουτσο εεε μην της φανεί ο μικρός amjik μικρός)
Και μετά κάνε εναλλαγές λουτσου - amjik
Αν δεν δεις φως χώσε και δεύτερο λουτσο... :S :S :S
Είναι όλες χειμερινές! Και είπα ο δόλιος ότι το έχει ρίξει στο πσάρεμα..!Μόνο ψάρεμα; Τις κριτικές του δεν τις είδες;