borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Άμα είναι από το πάνω ράφι..Είναι extra προσφορά!!!!!!!!!
Άμα είναι από το πάνω ράφι..Είναι extra προσφορά!!!!!!!!!
Δεν έχει τέτοιες εδώ...Οι πρωτοδεύτερες έμειναν σταθερές; Έδειξαν χαρακτήρα;
Οι πρωτοδεύτερες έμειναν σταθερές; Έδειξαν χαρακτήρα;Κατάλαβες;Όλες οι τριτοτέταρτες ξεσαλώσανε
Οργανώστε μια εξόρμηση στη Βουλγαρία. Δίπλα είστε.Δεν έχει τέτοιες εδώ...
Μέ ή χωρίς τη γυναίκα μου;Οργανώστε μια εξόρμηση στη Βουλγαρία. Δίπλα είστε.
Άσε κάτσε εσυ εκεί θα πεταχτω να δω και θα σου σφυριξω...
Άσε κάτσε εσυ εκεί θα πεταχτω να δω και θα σου σφυριξω...Μέ ή χωρίς τη γυναίκα μου;
Θα της πω ότι πάω για δουλειά όταν εκεί δεν έχω καμία δουλειά;
Υπάγω για μεσημεριανή ραστωνη. Τα λέμε αργοτερα
και έπαθα λάστιχο και ζαλίστηκα λίγο κλπ,κλπ...Θα πεις ότι πήγες Χαλκιδική και βρήκες κίνηση
Α γεια σου... Αν και μάλλον θα ζαλιστείς από τη μουρμούρα μετά όταν γυρίσεις
Θα πεις ότι πήγες Χαλκιδική και βρήκες κίνησηΜέ ή χωρίς τη γυναίκα μου;
Θα της πω ότι πάω για δουλειά όταν εκεί δεν έχω καμία δουλειά;
Α γεια σου... Αν και μάλλον θα ζαλιστείς από τη μουρμούρα μετά όταν γυρίσειςκαι έπαθα λάστιχο και ζαλίστηκα λίγο κλπ,κλπ...
Άντε υπέκυψα. Εγώ έτσι κάνω. Λέω ότι πάω Δυτικά και πάω Ανατολικά!!Θα πεις ότι πήγες Χαλκιδική και βρήκες κίνηση
που να τρέχεις τώρα μέσα στη ζέστη... :SΆντε υπέκυψα. Εγώ έτσι κάνω. Λέω ότι πάω Δυτικά και πάω Ανατολικά!!
Ναι, ο νηματοθετης, ο κυριος Τριβης, και ο κυριος Βλαντης. Οι υπολοιποι ειμαστε οδοντοκρεμες.Έχουμε δύο τρεις ΑΝΔΡΕΣ εδώ μέσα,οι υπόλοιποι είμαστε γατάκια μπροστά τους
Έχουν κι οι οδοντόκρεμες τη γοητεία τους αγαπητέΝαι, ο νηματοθετης, ο κυριος Τριβης, και ο κυριος Βλαντης. Οι υπολοιποι ειμαστε οδοντοκρεμες.
Έχουν κι οι οδοντόκρεμες τη γοητεία τους αγαπητέ
Αγαπητέ αν δείτε αλλού πήγα πρώτα. Αλλά η κριτική του αγαπητού Vlandis με έκανε να μην αποφύγω δεύτερο παραστράτημα σε λίγες μέρες...Το εγινε παιδγια...
Πολυ εργασια επεσε παλι...
Την κατσιασατε την κοπελιτσα
Αγαπητέ αν δείτε αλλού πήγα πρώτα. Αλλά η κριτική του αγαπητού Vlandis με έκανε να μην αποφύγω δεύτερο παραστράτημα σε λίγες μέρες...