sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αυτό είναι κάτι που εδώ και χρόνια δεν το κάνω...σε όποιον αρέσουμε φίλεΜήπως να πάρετε από άλλο τηλέφωνο; ;)
Αυτό είναι κάτι που εδώ και χρόνια δεν το κάνω...σε όποιον αρέσουμε φίλεΜήπως να πάρετε από άλλο τηλέφωνο; ;)
καλημέρα φιλτατε,με το μπουγατσίνι στο στόμα με πετύχατεΚαλημέρα κοντόψωλα γέρικα απολειφάδια
καλημέρα φιλτατε,με το μπουγατσίνι στο στόμα με πετύχατε
ναι φίλε, έτσιΣωστό κι αυτό, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
Σωστό κι αυτό, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμεΑυτό είναι κάτι που εδώ και χρόνια δεν το κάνω...σε όποιον αρέσουμε φίλε
Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να σας κεράσω αλλά εσείς μου γυρνούσατε στα Ρουφ ΓκάρντενΑυτό θεωρείται χτύπημα κάτω από τη ζώνη ... να το ξέρεις ...
Καλημέρα. Πως τον εχετε σήμερα?Καλημέρα κοντόψωλα γέρικα απολειφάδια
Άστον αυτόν τον γεροξεκουτη. Όλα τα βρίσκει δύσκολα.. Εγώ είμαι πιο κοντά..!!!
Καλημέρα. Πως τον εχετε σήμερα?
Άστον αυτόν τον γεροξεκουτη. Όλα τα βρίσκει δύσκολα.. Εγώ είμαι πιο κοντά..!!!..........
...... ....
.... σας παρακαλώ , μήν πτοείστε.. έχουμε πιππππππινι πού μέ 100 ευρω ΚΑΝΕΙ τά πάντα ,,, έως μπαλαδιερα σηκώνει... & τό κρατάτε & Ι.Χ. .. έάν θέλετε ύπάρχει & τηλ..
.......όνομα νεαράς ύπαρξης Νέλλυ
Not bad at all...0,5μm ... :-(
Για τo filler vintage που χρησιμοποιείς για να κόβεις τα πούρα σου μιλάς Βρωμιάρη;0,5μm ... :-(
Αν σηκώνει μπαλαδιέρα την επιθυμούμε σφόδρα! Τηλέφωνο παρακαλώ!..........
...... ....
.... σας παρακαλώ , μήν πτοείστε.. έχουμε πιππππππινι πού μέ 100 ευρω ΚΑΝΕΙ τά πάντα ,,, έως μπαλαδιερα σηκώνει... & τό κρατάτε & Ι.Χ. .. έάν θέλετε ύπάρχει & τηλ..
.......όνομα νεαράς ύπαρξης Νέλλυ
Όχι που θα σου ξέφευγεΑν σηκώνει μπαλαδιέρα την επιθυμούμε σφόδρα! Τηλέφωνο παρακαλώ!
Καλημέρα αγαπητέ,Όχι που θα σου ξέφευγε
Καλημέρα
Βουυυυυύρ λοιπόνΚαλημέρα αγαπητέ,
Ιδέα δεν έχω για τη νεαρά, μόνον επιθυμία.
Ένα τσιγάρο δρόμος...Άστον αυτόν τον γεροξεκουτη. Όλα τα βρίσκει δύσκολα.. Εγώ είμαι πιο κοντά..!!!
Σέρβιρέ το επί αιδοίου και θα δεις πως θα τσακιστεί ο Βρωμιάρης!Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να σας κεράσω αλλά εσείς μου γυρνούσατε στα Ρουφ Γκάρντεν
Το αιδείο αποτελεί είδος πολυτελείας εδώ,από μπουγάτσα όμως είμαστε πλούσιοιΣέρβιρέ το επί αιδοίου και θα δεις πως θα τσακιστεί ο Βρωμιάρης!