Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα σας, ω! πορνοθέτα!
Ρητορικόν ερώτημα: σε εσάς, υπάρχει κάτι που να μην πταίει;
Προφανώς, κάτι ή κάποιος άλλος πάντα πρέπει να σας πταίει...
Θα μου πείτε, βέβαια, από έναν στρεψοδίκη, εμμονικό γεροπαράξενο, τι να περιμένει κανείς;
Καλημέρα σαςΚαλημέρα αγαπητοί συνοδοιπόροι στις ατραπούς της ηδονής...
Να κι ένας πσαράς που σε πείσμα του ρητού που λέει:Δε γαμάς,δεν πας για................
........... καλημέρα λατρεμέμνοι μου κύριοι.....
..... όσο εσείς γυρνάτε γύρω - γύρω άπό μασσσσσσσέλες , πρωκτούς & αίδοία .... έγω έτοιμάζω τό δεκατιανό τσιπουράκι.... άπό Κακαβιά & ψητή γαριδούλα..... ή ζωή είναι όμορφη λεβββββββέντες μου....
..... Υ,Γ. Θά άκολουθήσει φωτό.
Καλημέρα καλέ μου φίλε. Πώς είμαστε σήμερα;Καλημέρα σας
Μια χαρά χάλιαΚαλημέρα καλέ μου φίλε. Πώς είμαστε σήμερα;
Ουαι!
Ο κόσμος σας είναι ελαττωματικός, κύριε.
Να κι ένας πσαράς που σε πείσμα του ρητού που λέει:Δε γαμάς,δεν πας για...
Θα σας έλεγα τώρα κάτι, για τα μαλλάκια της στραβής (και μικρούλας) ψωλής σας, αλλά άντε ας μην αρχίσω Σαββατιάτικα...
Δεν περνάνε οι δραχμές πια,ε;Μήπως κάνατε κάτι λάθος σε παλαιότερη πληρωμή και τους κακοφάνηκε;
Μια χαρά χάλια
Έστειλα εχθές σε πρακτορείο τινά,να κλείσω εργαζόμενη για να γιορτάσω τους 3 μήνες απραξίας και δεν μου απάντησε καν Ούτε επί πληρωμή πλέον...
ευχαριστώ αγαπητέ μου..........
...... ....
.... σας παρακαλώ , μήν πτοείστε.. έχουμε πιππππππινι πού μέ 100 ευρω ΚΑΝΕΙ τά πάντα ,,, έως μπαλαδιερα σηκώνει... & τό κρατάτε & Ι.Χ. .. έάν θέλετε ύπάρχει & τηλ..
.......όνομα νεαράς ύπαρξης Νέλλυ
Άνοιξε το σεντούκι ρε παλιοτσιφουτη...Δεν περνάνε οι δραχμές πια,ε;
....Μια χαρά χάλια
Έστειλα εχθές σε πρακτορείο τινά,να κλείσω εργαζόμενη για να γιορτάσω τους 3 μήνες απραξίας και δεν μου απάντησε καν Ούτε επί πληρωμή πλέον...
Έχασα το κλειδί,λησμόνησα που το απέθεσα Θα δουλέψει τρυπάνιΆνοιξε το σεντούκι ρε παλιοτσιφουτη...
...............
...... ....
.... σας παρακαλώ , μήν πτοείστε.. έχουμε πιππππππινι πού μέ 100 ευρω ΚΑΝΕΙ τά πάντα ,,, έως μπαλαδιερα σηκώνει... & τό κρατάτε & Ι.Χ. .. έάν θέλετε ύπάρχει & τηλ..
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ uber alles!!!..........
...... ....
Μήπως να πάρετε από άλλο τηλέφωνο; ;)Μια χαρά χάλια