iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Εσείς αγαπητέ σε ποια κατηγορία ανήκετε; ;)Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι
Εσείς αγαπητέ σε ποια κατηγορία ανήκετε; ;)Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι
Μάλλον το λιμνάζων νερό που είναι γεμάτο λάσπη και ζωύφιαΔηλαδή το ρυάκι που όταν ξεσπάσει θα γίνει χείμαρρος και θα πνίξει κόσμο ;)
Δηλαδή το ρυάκι που όταν ξεσπάσει θα γίνει χείμαρρος και θα πνίξει κόσμο ;)Εγώ είμαι στην κατηγορία της απραξίας :S
Στα λιμνάζοντα νερά κρύβονται συχνά τέραταΜάλλον το λιμνάζων νερό που είναι γεμάτο λάσπη και ζωύφια
Όχι στα ρηχά που είναι μέχρι τον αστράγαλοΣτα λιμνάζοντα νερά κρύβονται συχνά τέρατα
Ε, τότε μπορεί να παραμονεύει μέσα στη λάσπη και να πεταχτεί όταν περάσει καμια απρόσεχτη κορασίδα...Όχι στα ρηχά που είναι μέχρι τον αστράγαλο
Στην ταινία coctail,όταν ο κογλιν αυτοκτονεί, αφήνει στον Τομ Κρουζ ένα γράμμα.Αυτά που λέει είναι ακριβώς ότι αισθάνομαι :SΕ, τότε μπορεί να παραμονεύει μέσα στη λάσπη και να πεταχτεί όταν περάσει καμια απρόσεχτη κορασίδα...
Δεν το θυμάμαι αλλά μη μου κάνεις τώρα τέτοιους παραλληλισμούςΣτην ταινία coctail,όταν ο κογλιν αυτοκτονεί, αφήνει στον Τομ Κρουζ ένα γράμμα.Αυτά που λέει είναι ακριβώς ότι αισθάνομαι :S
Αν μου στείλεις πμ αποχαιρετισμού δεν θα το διαβάσω για να μάθεις ;)
Αυτό λέω κάθε μέρα κι εγώ στον εαυτό μου :-Ψηλά το κεφάλι ;)
Ψηλά το κεφάλι ;)
Τα αισθήματα συμμερίζομαι, όχι την πράξη του
Συνέχισε να το λες... Και πάντα να θυμάσαι ότι εσύ είσαι στο τιμόνι και κανείς άλλος...Αυτό λέω κάθε μέρα κι εγώ στον εαυτό μου :-
Απλά χρειάζεται ευθυγράμμιση, όπου θέλει με πάειΣυνέχισε να το λες... Και πάντα να θυμάσαι ότι εσύ είσαι στο τιμόνι και κανείς άλλος...
Day by day... :SΝα περάσεις από ΚΤΕΟ
Να περάσεις από ΚΤΕΟΑπλά χρειάζεται ευθυγράμμιση, όπου θέλει με πάει
....
.... Απογευματινα σε λίγο ξεκινά τσιμπουσακι..