iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Εσείς αγαπητέ σε ποια κατηγορία ανήκετε; ;)Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι![]()
Εσείς αγαπητέ σε ποια κατηγορία ανήκετε; ;)Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι![]()
Μάλλον το λιμνάζων νερό που είναι γεμάτο λάσπη και ζωύφιαΔηλαδή το ρυάκι που όταν ξεσπάσει θα γίνει χείμαρρος και θα πνίξει κόσμο ;)
Δηλαδή το ρυάκι που όταν ξεσπάσει θα γίνει χείμαρρος και θα πνίξει κόσμο ;)Εγώ είμαι στην κατηγορία της απραξίας :S
Στα λιμνάζοντα νερά κρύβονται συχνά τέραταΜάλλον το λιμνάζων νερό που είναι γεμάτο λάσπη και ζωύφια![]()
Όχι στα ρηχά που είναι μέχρι τον αστράγαλοΣτα λιμνάζοντα νερά κρύβονται συχνά τέρατα![]()
Ε, τότε μπορεί να παραμονεύει μέσα στη λάσπη και να πεταχτεί όταν περάσει καμια απρόσεχτη κορασίδα...Όχι στα ρηχά που είναι μέχρι τον αστράγαλο![]()
Στην ταινία coctail,όταν ο κογλιν αυτοκτονεί, αφήνει στον Τομ Κρουζ ένα γράμμα.Αυτά που λέει είναι ακριβώς ότι αισθάνομαι :SΕ, τότε μπορεί να παραμονεύει μέσα στη λάσπη και να πεταχτεί όταν περάσει καμια απρόσεχτη κορασίδα...
Δεν το θυμάμαι αλλά μη μου κάνεις τώρα τέτοιους παραλληλισμούςΣτην ταινία coctail,όταν ο κογλιν αυτοκτονεί, αφήνει στον Τομ Κρουζ ένα γράμμα.Αυτά που λέει είναι ακριβώς ότι αισθάνομαι :S
Αν μου στείλεις πμ αποχαιρετισμού δεν θα το διαβάσω για να μάθεις ;)
Αυτό λέω κάθε μέρα κι εγώ στον εαυτό μου :-Ψηλά το κεφάλι ;)
Ψηλά το κεφάλι ;)![]()
![]()
Τα αισθήματα συμμερίζομαι, όχι την πράξη του![]()
Συνέχισε να το λες... Και πάντα να θυμάσαι ότι εσύ είσαι στο τιμόνι και κανείς άλλος...Αυτό λέω κάθε μέρα κι εγώ στον εαυτό μου :-
Απλά χρειάζεται ευθυγράμμιση, όπου θέλει με πάειΣυνέχισε να το λες... Και πάντα να θυμάσαι ότι εσύ είσαι στο τιμόνι και κανείς άλλος...
Day by day... :SΝα περάσεις από ΚΤΕΟ![]()
![]()
![]()
Να περάσεις από ΚΤΕΟΑπλά χρειάζεται ευθυγράμμιση, όπου θέλει με πάει![]()
....
.... Απογευματινα σε λίγο ξεκινά τσιμπουσακι..