wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Καλησπέρα στα πολυβόλα της 3ης ηλικίας
Sith
Καλησπέρα στα πολυβόλα της 3ης ηλικίας
καλώς ήρθατε πίσω στον 1ό λόχο ακροβολιστών
καλώς ήρθατε πίσω στον 1ό λόχο ακροβολιστών
Μετριοφροσύνες...Χαχαχα
Μπα, με βλέπω αραχτό διαβιβάσεις!
εύγε νέοςΤο διαβάσατε όλο; Πείτε την αλήθεια!
Εδώ και λίγο καιρό μπορώ να πω ότι έχω επανέλθει, διστακτικά λίγο, αλλά εντάξει.
Χαχαχα
Μπα, με βλέπω αραχτό διαβιβάσεις!
Καλά λέμε δεν παίζεσαι..Δευτερη φορα στο μαγαζι, με αυτη την αμφιεση. Τι να κανω και εγω, ανθρωπος ειμαι. Αφου ειδε οτι προχθες που ειχε ξαναρθει ντυμενη με παρομοια στολη, εβγαλα τη σφουγγαριστρα και σκουπιζα τα σαλια μου.
Δευτερη φορα στο μαγαζι, με αυτη την αμφιεση. Τι να κανω και εγω, ανθρωπος ειμαι. Αφου ειδε οτι προχθες που ειχε ξαναρθει ντυμενη με παρομοια στολη, εβγαλα τη σφουγγαριστρα και σκουπιζα τα σαλια μου.
Τον περισσοτερο πονο τον πηρα εγω στο τελος.δώσε πόνο ... (και πληροφορίες περικαλώ)
Πολύ σπουδαγμένος..! Συνθέτης..ενορχηστρωτής..μαεστρος..εκτελεστής..Συνεχισα παρουσιαζοντας της καποια πραγματα, καπως πιο κοντα, αλλα χωρις να ακουμπαω, μην μας περασει για λιγουρια.
Αφου την οδηγησα σε 3 διαφορετικες επιλογες ωστε να μην μπορει να διαλεξει και αφου ειχε περασει κανενα, εικοσαλεπτο, ηταν ωρα για το επιμενο βημα.
Θεουληηηηςςςςς,........¡!!!!!!Γελιο απο μερους της θενκ γιου, θενκ γιου και πεφτει το πρωτο "φιλικο" χαδι στον ωμο της, χωρις καμμια αντιδραση απο μεριας της. Ωραια, λεω, τουλαχιστον δεν τραβηχτηκε, καλο σημαδι. Εν τω μεταξυ, κοσμος να μπαινοβγαινει στο μαγαζι και εγω στα παπαρια μου.
Επομενη φαση, και ενω της δημιουργουσα ολο και περισσοτερες αμφιβολιες για το τι της ταιριαζει, ετσι ωστε να καθυστερησουμε οσο περισσοτερο γινεται μπροστα στον καθρεφτη, ο οποιος κατα την γνωμη μου δημιουργει ερωτικη διαθεση, ηταν να συμπληρωσω το βιογραφικο της, που ειχσ αρχισει να κραταω απο προχθες. (Απο που ειναι, ποσες μερες θα κατσει κλπ)
εύγε νέος
Εγώ δεν πρόλαβα να τη διαβάσω όλη , στο σημείο που γράφεις για το φόρεμα φάκελο χωρίς εσώρουχα...... Έχυσα, οποτε αφήνω τη υπόλοιπη να χύσω αύριο
Μας αναστάτωσες .... ούτε το ΣΚ να μη ξεκουραστούμε ... νισάφι
Αλλά χαλάλι και μπράβο σου!