borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Είμαστε καλά παιδιάσα δε ντρεπεστε ...
ου να μου χαθητε ..
ρεμαλια
Είμαστε καλά παιδιάσα δε ντρεπεστε ...
ου να μου χαθητε ..
ρεμαλια
Mεταξύ καφέ και τσιγάρου...!! από κοντά!!
κατι μου λεει οτι απο κοντα θα μιλατε για γκομενες ...
Και γούνα μου κάνει.........Για ότι θελουμε θα μιλάμε... γιατί πετάγεσαι σαν τη πορδη...
εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα...
Αν θέλεις έλα και εσυ να τα πούμε από κοντά!!
Έλα και θα σφάξω ρεγγα...
Και γούνα μου κάνει.........
Για ότι θελουμε θα μιλάμε... γιατί πετάγεσαι σαν τη πορδη...
Αμαν ρε εσεις με τα πιπινια. 90% σου βγαινουν κομοδινα. Καλα κανω και παω Ταυλανδη, που εχει ημιτασιον πιπινια.
30αρες που φαινονται για 20αρες
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΦΟΡΙΑ (ψηφοφορια). ΕΧΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ. (ακομη και εχθες ενα σιγουρακι Σλοβακα που τον ακονιζα για παρτη της, δεν μου καθησε-ηθελε να ξυπνησει νωρις για να παει εκδρομη Αλβανια)
Καλημερα.
Σωστά, αλλά το αμάξι είναι σαν την γκόμενα. Όσο μεγαλώνεις (εγώ είμαι 48, και τέλη του μήνα τα κλείνω και μπαίνω στα 49), οι hardcore καταστάσεις σε κουράζουν, οπότε την θέλεις και την αγκαλίτσα σου...
Μιλάς εσύ ρε, που κάθε μέρα έχεις αναπάντητες κλήσεις από τον Άγιο Πέτρο;;;;Σκατόγερος!
Να ζήσετε!!!
Μιλάς εσύ ρε, που κάθε μέρα έχεις αναπάντητες κλήσεις από τον Άγιο Πέτρο;;;;
[size=30pt]ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ![/size]
[size=20pt]Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Λογοτεχνικών Πονημάτων ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 16 Ιουλίου ενεστώτος έτους και ώρα 2 μ.μ., στο νήμα μας θα αναρτηθεί κριτική περί συνευρέσεως με 'διάσημο' θήλυ, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.
Μάθετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν ότι συμβαίνει!
Φαντασιωθείτε με αυτό που λίγοι πλησίασαν στην πραγματικότητα!
Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα το ζήσετε ποτέ. Έχετε μόνο την δυνατότητα να το υποθέτετε ή να το φαντάζεστε.
[/size]
[quote
εάν έρθεις θα σφαξω κάτι πιο εκλεκτό...
Η αληθεια ειναι οτι εχω επιθυμισει να ερθω μετα απο πολλα πολλα χρονια παλι στο νησι σου
Είτε μάθουμε,είτε όχι το ίδιο και τ'αυτό είναι,από πίτα που δεν τρώς...[size=30pt]ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ![/size]
[size=20pt]Η Μονομελής Επιτροπή Αξιολόγησης Λογοτεχνικών Πονημάτων ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 16 Ιουλίου ενεστώτος έτους και ώρα 2 μ.μ., στο νήμα μας θα αναρτηθεί κριτική περί συνευρέσεως με 'διάσημο' θήλυ, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.
Μάθετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν ότι συμβαίνει!
Φαντασιωθείτε με αυτό που λίγοι πλησίασαν στην πραγματικότητα!
Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα το ζήσετε ποτέ. Έχετε μόνο την δυνατότητα να το υποθέτετε ή να το φαντάζεστε.
[/size]