Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.978
- Πόντοι
- 28.246
Ανατρίχιασα τώρα.your grandmother's washing basket τσογλανε
δεν ειχαμε μολυβι και χαρτι αλλα ειχαμε παπυρο
Ανατρίχιασα τώρα.your grandmother's washing basket τσογλανε
δεν ειχαμε μολυβι και χαρτι αλλα ειχαμε παπυρο
Φιλε μου καλε
Παρα πολλες απο τις κριτικες που ανεβαινουν ειναι μουφα ...
Υπαρχει μια ολοκληρη βιομηχανια απο πισω απο τα γραφεια ( και οχι μονο ) με μερικους
κλωνους/ προμοτορες + αγαπουληδες
Συν τα αντικρουομενα συμφεροντα ....+ τους μαλακες ( μην τους ξεχασω )
Με απλα μαθηματικα ( εκτος αν εχουμε γεμισει εκατομυριουχους ) δεν βγαινει ρε παιδια ορισμενοι να τα ¨σπρωχνουν" καθε μερα ... μα καθε μερα ...
Οποτε δεν ειναι τυχαιο που οι παππουληδες πανε για 20,000 σελιδες
Ο Zebu είχε αποφασίσει πριν από εσένα να τελειώσει με τις κριτικές. Εσύ ήσουνα ένα παράδειγμα για το γιατί.Το καταλάβαινα σιγά σιγά φίλε μου...
Εάν δεν ήταν ο Zebu να διαβασει ένα παραπονεμένο σχολιο μου και να το αναφέρει στον πορνοθετη μας και μετά να με καλέσει να γράφω στο νήμα δεν θα ασχολιόμουν πια με το σάιτ!
Διάβαζα το νήμα πριν καν γίνω μελος για 2-3 μήνες... ε καταλάβαινα τα μισά από όσα γράφατε αλλά είχατε πολύ πλάκα..
Τώρα ξέρω ότι είστε μια ωραία παρέα από πειραχτηρια που αξίζει να συμμετέχεις και να είσαι μέρος αυτής
Καλά στρογγυλοκάθησες εδώ μέσα εσύ βλέπω. (Βλ. Τζιμ)
Το καταλάβαινα σιγά σιγά φίλε μου...
Εάν δεν ήταν ο Zebu να διαβασει ένα παραπονεμένο σχολιο μου και να το αναφέρει στον πορνοθετη μας και μετά να με καλέσει να γράφω στο νήμα δεν θα ασχολιόμουν πια με το σάιτ!
Διάβαζα το νήμα πριν καν γίνω μελος για 2-3 μήνες... ε καταλάβαινα τα μισά από όσα γράφατε αλλά είχατε πολύ πλάκα..
Τώρα ξέρω ότι είστε μια ωραία παρέα από πειραχτηρια που αξίζει να συμμετέχεις και να είσαι μέρος αυτής
Θα μεγαλώσω και θα στρώσω.Καλα με τον Zebu ψωνισες απο σβερκο
καλο παιδι δε λεω ..( εχει τα κουσουρια του )
Αλλα φιλικα ( παντα ) τωρα που δεν μας ακουει ...να μην τον κανεις πολυ παρεα ,,,βρωμανε τα ποδια του
Θα μεγαλώσω και θα στρώσω.
Ο Zebu είχε αποφασίσει πριν από εσένα να τελειώσει με τις κριτικές. Εσύ ήσουνα ένα παράδειγμα για το γιατί.
Θα μεγαλώσω και θα στρώσω.
Καλά στρογγυλοκάθησες εδώ μέσα εσύ βλέπω. (Βλ. Τζιμ)
Μικρό ήμουν πειραχτηρι άρα άλλο που δεν ήθελα..χαχαχαΚαλά στρογγυλοκάθησες εδώ μέσα εσύ βλέπω. (Βλ. Τζιμ)
Αυτό καμάκι το χτυπήσατε;.....
... Κερασμενο από φίλο μου καλό...
... Μπαααα προτιμώ τα ποιό ζουμερα.
.....
.....
Τι θα γίνει,θα μας "κεράσετε" κι εμάς τίποτα;
Πριν λίγες ώρες έκανα ραντεβού με την Αφροδίτη από AD, ακόμα παραπατάω...
Εννοείται θα ακολουθήσει κριτική τις επόμενες μέρες!