Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Ξέρω να κάνω καλή πουτανέσκα πές της!
Αυτή τη πουτανεσκα την φτιάχνεις μόνο με δηλωμενες η την φτιάχνεις και με αδήλωτες;;;
Ξέρω να κάνω καλή πουτανέσκα πές της!
Και αλλος στρεψοδικης στο νημα; Η μηπως πολιτικος;Καταστάσεις Ζεμπού
Είμαι μέσα. Τρώω μόνο ωμά και άγουρα...Κρίμα και ξέρω ένα αματουρι που για σούσι μπορεί να σου κάνει τα πάντα....
Θα το πλασαρω άλλου...
Κάτι γεροντάκια θα το κεράσουν και σαμπάνια
Είμαι μέσα. Τρώω μόνο ωμά και άγουρα...
Δεν κάνουμε διακρίσεις, κύριε.Αυτή τη πουτανεσκα την φτιάχνεις μόνο με δηλωμενες η την φτιάχνεις και με αδήλωτες;;;
Δεν κάνουμε διακρίσεις, κύριε.
Θα πάρω το ελικόπτερο και θα έρθω..Σούσι στο Umi και ωμά και άγουρα στο Barbarossa/Agosta/Somaripa!
Θα πάρω το ελικόπτερο και θα έρθω..
Η αυθεντική συνταγή φτιάχτηκε με ό,τι υλικό υπήρχε εκείνο το βράδυ που ζήτησαν να φάνε κάτι τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα στην Νάπολη της Ιταλίας. Κόκκινη σάλτσα, βασιλικό, ελιές και αντζούγιες. Μην αλλάξουμε την συνταγή τώρα.
Σωστός ο σεφ μας!!! Η συνταγή εκτελείται με ότι υλικό διατίθεται!
Η αυθεντική συνταγή φτιάχτηκε με ό,τι υλικό υπήρχε εκείνο το βράδυ που ζήτησαν να φάνε κάτι τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα στην Νάπολη της Ιταλίας. Κόκκινη σάλτσα, βασιλικό, ελιές. Μην αλλάξουμε την συνταγή τώρα.
Σε σοβαρή. Εκτός από το επίσημο που αλλού προσγειώνεται? Θα ψήσω τον κολλητό να έρθουμε Σεπτεμβρη
Σε σοβαρή. Εκτός από το επίσημο που αλλού προσγειώνεται? Θα ψήσω τον κολλητό να έρθουμε Σεπτεμβρη
Μην σε παραμυθιάζει. Μόνο από κατσαρόλα ξέρει!Δεν το ήξερα... όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις...
Η ιστορία θέλει κάποια κορίτσια του αγοραίου να πήγανε αργά το βράδυ σε ένα εστιατόριο πεινασμένα να γεμίσουν το στομάχι τους. Το μαγαζί έκλεινε και είχε μαζέψει. Ο μάγειρας όμως δεν τα άφησε παραπονούμενα. Και έτσι τους έφτιαξε από μια σπαγγέτι με ό,τι υλικά είχε στην διάθεσή του εκείνη την στιγμή. Και έτσι πήρε το όνομα «πουτανέσκα» η συνταγή.Δεν το ήξερα... όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις...
Η κατσαρόλα είναι η αδυναμία μου!Μην σε παραμυθιάζει. Μόνο από κατσαρόλα ξέρει!
Η ιστορία θέλει κάποια κορίτσια του αγοραίου να πήγανε αργά το βράδυ σε ένα εστιατόριο πεινασμένα να γεμίσουν το στομάχι τους. Το μαγαζί έκλεινε και είχε μαζέψει. Ο μάγειρας όμως δεν τα άφησε παραπονούμενα. Και έτσι τους έφτιαξε από μια σπαγγέτι με ό,τι υλικά είχε στην διάθεσή του εκείνη την στιγμή.
Μην μπερδευεσαι. Μια από τις αδυναμίες σου...χοχοχοΗ κατσαρόλα είναι η αδυναμία μου!
Σοφη η γιαγιουλα..!!!!!!!
Έτσι είναι οι σωστοί μάγειρες... παντοτε διαθέσιμοι...
και στην κουζίνα και στο κρεββάτι
Μια γριά έλεγε: ότι όταν δυο επιπλα του σπιτιού είναι «καλά» τότε μην το φοβάσαι το σπίτι!
Τα δυο έπιπλα ειναι το τραπέζι και το κρεββάτι
Ψιλοπαρανομο είναι.Αλλα στην χώρα αυτή που αρχίζει και που τελειώνει η νομιμότητα είναι κάτι σχετικο. Προφανώς για ένα δίωρο το παρκάρεις όπου να είναι.Βασικά τα προσγειώνουν όπου να’ναι...
Σε πολλές βίλες θα δεις κάπου στο πλάι του κτήματος κάποιο ελικόπτερο!
Δεν ξέρω εάν το κάνουν νόμιμα πάντως το βλέπω.