sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Γι΄ αυτό ο νηματοθέτης έγραψε το παραπάνω κείμενο.
Για να ξέρουν τα μέλη που να απευθύνονται για πληροφορίες.
Γι΄ αυτό ο νηματοθέτης έγραψε το παραπάνω κείμενο.
Για να ξέρουν τα μέλη που να απευθύνονται για πληροφορίες.
Που; Στο καινουριο; Παντως αν θες σιγουρακια πηγαινε Συγγρου. Ειτε 42 στον 6ο, παρε Μονικα Σερβα, ειτε στον 3ο, αν πετυχεις Τζεσσικα, (παιξε ταυτοχρονα και ενα τζοκερ) η στο 102 για Ελενη.
Που; Στο καινουριο; Παντως αν θες σιγουρακια πηγαινε Συγγρου. Ειτε 42 στον 6ο, παρε Μονικα Σερβα, ειτε στον 3ο, αν πετυχεις Τζεσσικα, (παιξε ταυτοχρονα και ενα τζοκερ) η στο 102 για Ελενη.κωλογερε! λεω να παω για λαδομα στην καλλιθεα! εχει πιπινακια! ......αλλα φοβαμαι οτι θα φαω καμμια φολα!!
Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα
Πάπυρος Λαρούς ΜπριτάνικαΠου; Στο καινουριο; Παντως αν θες σιγουρακια πηγαινε Συγγρου. Ειτε 42 στον 6ο, παρε Μονικα Σερβα, ειτε στον 3ο, αν πετυχεις Τζεσσικα, (παιξε ταυτοχρονα και ενα τζοκερ) η στο 102 για Ελενη.
Φρεσκο κρεας συνηθως κομοδινοθελω φρεσκο κρεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αστατουλης πειναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
κωλογερε! λεω να παω για λαδομα στην καλλιθεα! εχει πιπινακια! ......αλλα φοβαμαι οτι θα φαω καμμια φολα!!
Ούτε καντήλι να ήσουνα …
ρε ασε τα πλενομαι και πλενομαι ! δωσε κανα φραγκο εχω να παω για το αυχενικο μου !!!
Le Marquise de KA-Vlad του αγοραίου....
Ούτε καντήλι να ήσουνα …
Είσθε ο σύγχρονος Διογένης...
Καλα @@μησια.χαιρετω τα νιατα !! εχω θεραπεια!! .............................
Καλα @@μησια.
Και ο κ. Vlandis4 έχει σε 56 λεπτά ωριαία συνεύρεση!
Γεια χαρά νταν!
οχι μονο νηματοθετης, αλλα και αρχειοθετης;Και ο κ. Vlandis4 έχει σε 56 λεπτά ωριαία συνεύρεση!
Εσείς τα ανήψια (wanna be κληρονόμοι), συνεννοημένα είστε και εμφανίζεστε έτσι μαζικά;
Εχτές το βράδυ, το τσογλάνι το ανήψι μου, χάκαρε πάλι το προφίλ μου και τρολλάριζε τον καλοκάγαθο κ. Τζίμη...