iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ηρωες, ηρωες.
Ε, να τα λέμε κι αυτά φίλτατε. Εσείς ειδικά τους κατανοείτε ;)
Ηρωες, ηρωες.
Τους κατανοω και απορω. Πως τα βγαζουν περα;Ε, να τα λέμε κι αυτά φίλτατε. Εσείς ειδικά τους κατανοείτε ;)
Αυτό όμως, δεν με εμποδίζει να μεταλαμπαδεύω ακόμα τη γνώση μου στους νεότερους!
Κάποιος φίλος, στο προσεχές διάστημα θα περάσει εγγυημένα όμορφες στιγμές!
Καλή είναι και η μπροστινή πόρτα. Μην είστε αχάριστος. Άλλοι είναι μονίμως έξω από την πόρταΑκριβως...
Αυτη η μαϊμού όλο παραπονιέται ότι η εισαγγελέας τον έχει στριμώξει και όλο ξεγλιστράει και καρφώνει το σπαθάκι του σε στανταρακια σε πολύωρα ραντεβού...
Όσο για εσάς κ. κωλο-γερε ελπίζω να μας μεταλαμπαδευσεται την σφοδρή επιθυμία και σπουδή σας να δοκιμάζεται κωλαρακια..,
Γιατί μέχρι τωρα χτυπάω κατά 90% την μπροστινή πορτα!!! :S :S :S
Δύο πόρτες έχει η ζωή...!!!Καλή είναι και η μπροστινή πόρτα. Μην είστε αχάριστος. Άλλοι είναι μονίμως έξω από την πόρτα
Για εσας; Για τον κυριοΧ4; η για τον τρικυκλο;Ακόμη δεν καταλάβατε για ποιον είναι;;;
Ειλικρινά δεν το χωράει ο νους μου. Φανταστείτε κρεβατομουρμούρα dolby surround!!!!!!!Τους κατανοω και απορω. Πως τα βγαζουν περα;
Άνοιξα μια και μπήκα... Χαχαχαχα... Σωστός!!!Δύο πόρτες έχει η ζωή...!!!
Σε βλέπω στον καθρέπτη μου και πίνοντας σε πίνω κατά το άσμα λίγο αλλαγμένο...
Απαράδεκτη... Θα σκίσει τα σεντόνια...Αυτό όμως, δεν με εμποδίζει να μεταλαμπαδεύω ακόμα τη γνώση μου στους νεότερους!
Κάποιος φίλος, στο προσεχές διάστημα θα περάσει εγγυημένα όμορφες στιγμές!
Καλή είναι και η μπροστινή πόρτα. Μην είστε αχάριστος. Άλλοι είναι μονίμως έξω από την πόρτα
Τους κατανοω και απορω. Πως τα βγαζουν περα;