Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Εγώ 1000 έκανα και δεν ...Πλάκα μας κάνεις! Εγω πρέπει να κάνω 450..........!!!!!!!!!!!!
Εγώ 1000 έκανα και δεν ...Πλάκα μας κάνεις! Εγω πρέπει να κάνω 450..........!!!!!!!!!!!!
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένεςΕγώ 1000 έκανα και δεν ...
ΟΚ θα τα μάθω που θα πάειΌταν πετάει αυτόπάει να πει ότι
![]()
![]()
ΟΚ θα τα μάθω που θα πάει![]()
Ηρωες, ηρωες.Τι να πούνε και οι μουσουλμάνοι φίλε; Έχουν ολόκληρο σώμα ενόρκων στο κρεβάτι τους![]()
![]()
![]()
![]()
Κατ αρχας, εχουμε εναν εξωγιηνο, με διαφορετικα μετρα και σταθμα στοΚοιτάξτε, κύριε.
Δεν είναι δύσκολα τα πράγματα.
Έχουμε τρεις και δηλ. τους κ.κ. Vlandis4, Excalibur & κωλόγερο, οι οποίοι συνεχώς συνουσιάζονται. Άρα δεν χρειάζεται να προβληματίζεσθε.
Παλαιότερον είχαμε και τέταρτο, τον κ. popov [ = πγιότητα! ] αλλά είναι εκτός συναλλαγής εδώ και κάποιο διάστημα εξαιτίας παρατεταμένης πτήσης του εις τα νέφη του Έρωτος!![]()
Μάλιστα..μάλιστα.. Επειδή όταν πετάς εκεί ψηλά δεν βλέπεις.. μία μικρή σύστασης...πρός τον αγαπητό κ. popov... κάθε δικαίωμα που δίνεις δεν το παίρνεις πίσω που να γ@@@@αι το σύμπαν!!Κοιτάξτε, κύριε.
Έχουμε τρεις και δηλ. τους κ.κ. Vlandis4, Excalibur & κωλόγερο, οι οποίοι συνεχώς συνουσιάζονται. Άρα δεν χρειάζεται να προβληματίζεσθε.
Παλαιότερον είχαμε και τέταρτο, τον κ. popov [ = πγιότητα! ] αλλά είναι εκτός συναλλαγής εδώ και κάποιο διάστημα εξαιτίας παρατεταμένης πτήσης του εις τα νέφη του Έρωτος!![]()
Ισχύει και για τις Jaguar, αγαπητέ...Σε μια παλιά ταινία η διαφήμιση για την Πόρσε έλεγε:too small to get laid in,but you get laid the minute you get out![]()
![]()
Εχουμε και τον κυριο Σπαθι, που εχει γενεθλεια 2 φορες την εβδομαδα![]()
Εχουμε και τον κυριο Σπαθι, που εχει γενεθλεια 2 φορες την εβδομαδα![]()
Μάλιστα..μάλιστα.. Επειδή όταν πετάς εκεί ψηλά δεν βλέπεις.. μία μικρή σύστασης...πρός τον αγαπητό κ. popov... κάθε δικαίωμα που δίνεις δεν το παίρνεις πίσω που να γ@@@@αι το σύμπαν!!
Μπα μην νομιζετε, 5-6 κωλονοσκοπησεις κανω τον χρονο, μονο και μονο για να μην χαλασει το εργαλειοΑκριβως...![]()
![]()
![]()
Αυτη η μαϊμού όλο παραπονιέται ότι η εισαγγελέας τον έχει στριμώξει και όλο ξεγλιστράει και καρφώνει το σπαθάκι του σε στανταρακια σε πολύωρα ραντεβού...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για εσάς κ. κωλο-γερε ελπίζω να μας μεταλαμπαδευσεται την σφοδρή επιθυμία και σπουδή σας να δοκιμάζεται κωλαρακια..,
Γιατί μέχρι τωρα χτυπάω κατά 90% την μπροστινή πορτα!!! :S :S :S
Κοιτάξτε, κύριε.
Δεν βαριέστε, φίλτατε, ας γαμιέται το σύμπαν, ας γαμάμε λίγο κι εμείς, κι ας είναι στους αιθέρες, στα δάση, στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στην ακρογιαλιά κλπ κλπ. Όλοι περαστικοί είμαστε εξάλλου...![]()