amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.294
- Πόντοι
- 22.785
Εμένα μου πήρε δύο χρόνια να ξεφορτωθώ έναν τοξικό.Φιλτατε ειμαι στην κυριολεξία γεροπαραξενος και γενικως δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν αξιζει τον κοπο ( κατα την προσωπικη παντα αποψη ) να ασχολουμαι
Μου την δινουν οι "δηθεν" γενικώς και ειδικώς
Οποτε οι παρεες μου ειναι με βαση αυτο που ειναι ο αλλος και οχι τι ειναι ο αλλος
δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσε ????
Το έχετε τερματίσει εκεί πάνω. Οπλοπολυβόλο με σπασμένη σκανδάλη ο φίλος iuakoya...
Φιλτατε ειμαι στην κυριολεξία γεροπαραξενος και γενικως δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν αξιζει τον κοπο ( κατα την προσωπικη παντα αποψη ) να ασχολουμαι
Οποτε οι παρεες μου ειναι με βαση αυτο που ειναι ο αλλος και οχι τι ειναι ο αλλος
Το έχετε τερματίσει εκεί πάνω. Οπλοπολυβόλο με σπασμένη σκανδάλη ο φίλος iuakoya...Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...
Φιλτατε ειμαι στην κυριολεξία γεροπαραξενος και γενικως δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν αξιζει τον κοπο ( κατα την προσωπικη παντα αποψη ) να ασχολουμαι
Ο τιτλος ανηκει σε σας αγαπητε ..
εγω ενας ταπεινος ταιστης πσαριων ειμαι ...
Την καλημερα μου
Εμένα μου πήρε δύο χρόνια να ξεφορτωθώ έναν τοξικό.
Κόψε την πλάκα... πηγές με Kate ρε θηρίο;;;;
Πες μου πες μου....![]()
![]()
Δεν φταίμε εμείς... Ο Jim75jim μας ξεσηκώνει συνέχεια... Όχι ότι δεν θέλουμε δηλαδή... Τραβάτε με κι ας κλαίω![]()
Όχι όχι μη γράψεις εδώ ... περιμένουμε κριτική με ανυπομονησία
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν είναι παραξενιά αγαπητέ, είναι στάση ζωής!!!!!!!!!!
Α, δεν κάνω spoiler εγώ... Λεπτομέρειες στην κριτική. Θα με κάνετε να κάτσω να γράψω τώρα![]()
![]()
![]()
Όχι όχι μη γράψεις εδώ ... περιμένουμε κριτική με ανυπομονησία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επαiων τού γυναικίου φύλλλλλλου![]()
![]()
Ωραίος ο λύκος... Όταν θέλει εντάσσεται σε αγέλη, όταν δεν θέλει ζει ως ερημίτης... Ελεύθερος κι ανένταχτος!!!Για αλλους ειναι καλο για αλλους ειναι κακό
Δυστυχως πρεπει να ειμαι διαλακτικος στα επαγγελματικά αλλα οχι και στην προσωπικη μου ζωη ...
Κατάλαβες τωρα γιατι ειχα βάλει το λύκο ?
Ωραίος ο λύκος... Όταν θέλει εντάσσεται σε αγέλη, όταν δεν θέλει ζει ως ερημίτης... Ελεύθερος κι ανένταχτος!!!
......Κατσε μας ερχεται και αλλος ΠΣΑΡΑΣ στο νημα ....Πσαροντουφεκας σαν και σενα
Για αλλους ειναι καλο για αλλους ειναι κακό
Δυστυχως πρεπει να ειμαι διαλακτικος στα επαγγελματικά αλλα οχι και στην προσωπικη μου ζωη ...
Κατάλαβες τωρα γιατι ειχα βάλει το λύκο ?
Ωραίος ο λύκος... Όταν θέλει εντάσσεται σε αγέλη, όταν δεν θέλει ζει ως ερημίτης... Ελεύθερος κι ανένταχτος!!!