Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Πριν χρόνια Εχω χασει τη δουλεια μου ..και μεχρι να βρω κατι και για να τα βγαλω περα με τις υποχρεωσεις  δουλευω Ταξι 20ωρες την ημερα
Ειμαι σκασμενος στα ορια της απελπισιας οπως καταλαβενεις γιατι ολη μου η ζωη εχει ερθει ανω κατω ...ειχε χαθει βλεπεις το status

Σταματημενος σε ενα φαναρι κατω απο μια γεφυρα βλεπω ενα ζητιανο , στην κυριολεξια μισο ανθρωπο . ακρωτηριασμενο και στα δυο ποδια στο υψος της λεκανης ..να κινηται κανοντας αιωρηση με τα χερια ....

καποια στιγμη δισταυρωθηκαν τα βλεματα μας και ειδα φιλε αυτον τον ανθρωπο να ΧΑΜΟΓΕΛΑΛΕΙ

και τοτε ειπε μεσα μου ρε ΗΛΙΘΙΕ οσο εχεις την υγεια σου ολα ειναι καλα ...και ολα μπορουν να φτιαξουν

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Πριν χρόνια Εχω χασει τη δουλεια μου ..και μεχρι να βρω κατι και για να τα βγαλω περα με τις υποχρεωσεις  δουλευω Ταξι 20ωρες την ημερα
Ειμαι σκασμενος στα ορια της απελπισιας οπως καταλαβενεις γιατι ολη μου η ζωη εχει ερθει ανω κατω ...ειχε χαθει βλεπεις το status

Σταματημενος σε ενα φαναρι κατω απο μια γεφυρα βλεπω ενα ζητιανο , στην κυριολεξια μισο ανθρωπο . ακρωτηριασμενο και στα δυο ποδια στο υψος της λεκανης ..να κινηται κανοντας αιωρηση με τα χερια ....

καποια στιγμη δισταυρωθηκαν τα βλεματα μας και ειδα φιλε αυτον τον ανθρωπο να ΧΑΜΟΓΕΛΑΛΕΙ

και τοτε ειπε μεσα μου ρε ΗΛΙΘΙΕ οσο εχεις την υγεια σου ολα ειναι καλα ...και ολα μπορουν να φτιαξουν
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο... Ό,τι και να λέμε, όσο και να φωνάζουμε ή να παραπονιόμαστε για το καθετί, το μόνο πολύτιμο αγαθό είναι η ΥΓΕΙΑ μας. Χωρίς αυτή όλα τα άλλα δεν μετράνε, αν είσαι καλά μπορείς να διεκδικήσεις τα πάντα, αν δεν είσαι καλά, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Με ζήτησε κανείς;;

Άκουσα κάτι για χαμένα κορμιά...  :think: :think:

Οχι αγαπητε ..
ο τιτλος χαμενο κορμι ηταν για τον Sarpidon , ο οποιος τυγχανει προσωπικος μου φιλος ..και
γνωστο ρεμαλι

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Καλημέρα σε όλους τους περιπατητές στον δρόμο της ηδονής :) :)

Καλημερα Λιακο!

Καμμία κριτικουλα δεν είναι ώρα να ανεβεί;;

Αποκλείεται να ήσουν καλό παιδί τοοοσες μέρες...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Οχι αγαπητε ..
ο τιτλος χαμενο κορμι ηταν για τον Sarpidon , ο οποιος τυγχανει προσωπικος μου φιλος ..και
γνωστο ρεμαλι

Α μάλιστα εκτός από μυξιαρικα συναναστρεφεστε και με ρεμάλια!!

Ε τότε είστε αξιόλογος άνθρωπος και οι παρέες σας λογίζονται ως αξιόλογες επίσης!

Πολύ ωραίο και σωστό αυτό που γράψατε για την υγεία μας και για το ποσό ευγνώμονες πρέπει να είμαστε με ότι έχουμε ήδη σε αυτή τη ζωή!

:hi: :hi: :hi: :hi:

Είναι πολύ ωραίο να γράφονται αυτά γιατί συχνά το ξεχνάμε!!!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καλημερα Λιακο!

Καμμία κριτικουλα δεν είναι ώρα να ανεβεί;;

Αποκλείεται να ήσουν καλό παιδί τοοοσες μέρες...
Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...

Δεν μου λες εσυ ..αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ?
οριστε μας ....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Α μάλιστα εκτός από μυξιαρικα συναναστρεφεστε και με ρεμάλια!!

Ε τότε είστε αξιόλογος άνθρωπος και οι παρέες σας λογίζονται ως αξιόλογες επίσης!

Πολύ ωραίο και σωστό αυτό που γράψατε για την υγεία μας και για το ποσό ευγνώμονες πρέπει να είμαστε με ότι έχουμε ήδη σε αυτή τη ζωή!

:hi: :hi: :hi: :hi:

Είναι πολύ ωραίο να γράφονται αυτά γιατί συχνά το ξεχνάμε!!!

Φιλτατε ειμαι στην κυριολεξία γεροπαραξενος και γενικως δεν ασχολουμαι με ατομα που δεν αξιζει τον κοπο ( κατα την προσωπικη παντα αποψη ) να ασχολουμαι
Μου την δινουν οι "δηθεν" γενικώς και ειδικώς
Οποτε οι παρεες μου ειναι με βαση αυτο που ειναι ο αλλος και οχι τι ειναι ο αλλος
δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσε ????

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Είπα και εγώ....   :think: :think:

Ο Λιακος να μην τον έχει σβουρίξει...  :takethis: :takethis: :takethis:

Λοιπόν εσένα το καλοκαίρι σου κάνει ΚΑΛΟ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom