iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ω τον αγαπητο
πως την εχετε ? την πολυτιμη υγεια σας .....
Ακμαία ευτυχώς... Εσείς;
Ω τον αγαπητο
πως την εχετε ? την πολυτιμη υγεια σας .....
Ακμαία ευτυχώς... Εσείς;
Χαίρομαι... Ας ελπίσουμε να είμαστε εδώ για πολλές σελίδες ακόμηΤηρουμενων των αναλογιων μια χαρα ...
Χαίρομαι... Ας ελπίσουμε να είμαστε εδώ για πολλές σελίδες ακόμη![]()
![]()
![]()
Σας ακούω μετά προσοχής...Αμην ...
Θα σου πω κατι που μου αλλαξε πριν χρονια εντελως την θεωρηση μου για τη ζωη
Πριν χρόνια Εχω χασει τη δουλεια μου ..και μεχρι να βρω κατι και για να τα βγαλω περα με τις υποχρεωσεις δουλευω Ταξι 20ωρες την ημερα
Ειμαι σκασμενος στα ορια της απελπισιας οπως καταλαβενεις γιατι ολη μου η ζωη εχει ερθει ανω κατω ...ειχε χαθει βλεπεις το status
Σταματημενος σε ενα φαναρι κατω απο μια γεφυρα βλεπω ενα ζητιανο , στην κυριολεξια μισο ανθρωπο . ακρωτηριασμενο και στα δυο ποδια στο υψος της λεκανης ..να κινηται κανοντας αιωρηση με τα χερια ....
καποια στιγμη δισταυρωθηκαν τα βλεματα μας και ειδα φιλε αυτον τον ανθρωπο να ΧΑΜΟΓΕΛΑΛΕΙ
και τοτε ειπε μεσα μου ρε ΗΛΙΘΙΕ οσο εχεις την υγεια σου ολα ειναι καλα ...και ολα μπορουν να φτιαξουν
Μπα ...βρηκες το δρομο βρε χαμενο κορμι ?
αποφασισες να μπεις μετα απο τοσα παρακαλια στην παρεα μας ?
Με ζήτησε κανείς;;
Άκουσα κάτι για χαμένα κορμιά...![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους τους περιπατητές στον δρόμο της ηδονής![]()
![]()
Οχι αγαπητε ..
ο τιτλος χαμενο κορμι ηταν για τον Sarpidon , ο οποιος τυγχανει προσωπικος μου φιλος ..και
γνωστο ρεμαλι
Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...Καλημερα Λιακο!
Καμμία κριτικουλα δεν είναι ώρα να ανεβεί;;
Αποκλείεται να ήσουν καλό παιδί τοοοσες μέρες...
Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...
Δεν μου λες εσυ ..αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ?
οριστε μας ....
Α μάλιστα εκτός από μυξιαρικα συναναστρεφεστε και με ρεμάλια!!
Ε τότε είστε αξιόλογος άνθρωπος και οι παρέες σας λογίζονται ως αξιόλογες επίσης!
Πολύ ωραίο και σωστό αυτό που γράψατε για την υγεία μας και για το ποσό ευγνώμονες πρέπει να είμαστε με ότι έχουμε ήδη σε αυτή τη ζωή!
![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ ωραίο να γράφονται αυτά γιατί συχνά το ξεχνάμε!!!
Καλημέρα φίλε... Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλό παιδί!!! Χαχαχα... Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να γράψω...
...
...... καλημέρα τρισμέγιστε .ΠΣΑΡΑ !!![]()
Είπα και εγώ....![]()
Ο Λιακος να μην τον έχει σβουρίξει...![]()
![]()
Λοιπόν εσένα το καλοκαίρι σου κάνει ΚΑΛΟ!!!!!