Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Ποια είναι η διαφορά του παντρεμένου από τον πολύ παντρεμένο;
Στο ποσες φορες σε εχει πιασει να τσιλιμπουρδιζεις ....
Ποια είναι η διαφορά του παντρεμένου από τον πολύ παντρεμένο;
Μονοψήφιος ή διψήφιος είναι ο αριθμός;
Έτσι είναι φίλε... Η γυναίκα μπορεί να συγχωρεί αλλά δεν ξεχνά και σίγουρα δεν θα σε αφήσει ποτέ να το ξεχάσεις...Φιλε δεν εχει σημασια αυτο
αυτο που εχει σημασια ειναι οτι το απολαμβανεις για λιγο και μετα φροντιζει να εχεις μια ολοκληρη ζωη να το μετανοιωνεις
Μισή φορά φτάνει αεροπλάνο να την κάνει...Μονοψήφιος ή διψήφιος είναι ο αριθμός;
Έτσι είναι φίλε... Η γυναίκα μπορεί να συγχωρεί αλλά δεν ξεχνά και σίγουρα δεν θα σε αφήσει ποτέ να το ξεχάσεις...
Δεν έχεις πια λευκό ερωτικό μητρώο!!!Εισαι καλα που θα σε αφησουν να το ξεχάσεις ?
τετοιο υπερ οπλο στα χερια τους ?
οχι κανε κανενα αστειο και πες εσυ....αγαπη μου κι αλλη τσαντα αγορασες ?
να δεις τι θα σου πει ...
Μωρο μου οταν τα τρως εσυ στις γκομενες / πουτανες ειναι καλα ?
Μισή φορά φτάνει αεροπλάνο να την κάνει...
Δεν έχεις πια λευκό ερωτικό μητρώο!!!
Εδώ που τα λέμε δεν θέλουμε κιόλαςΣωστος ..εδω γυρνας και κοιτας κανενα κωλαρακι που περναει διπλα και ειναι ετοιμη να σου βγαλει τα ματια ....
και μερικες λες και το κανουν επιτηδες ...
να θες να αγιασεις και να μην σε αφηνουν
Εδώ που τα λέμε δεν θέλουμε κιόλας
Θα αγοράσεις ειδικά γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα... Δεν θα κοιτάξεις, θα την καταγράψεις σε βίντεο και θα τη δεις μόνος σου μετά με την ησυχία σου... Χαχαχαχα... Ούτε ο James Bond τέτοια κόλπα!!!Τωρα με συγχωρεις ...
Διαβασε την περιγραφη του Dirty
Αντε τωρα εσυ να περπατας αμεριμνος στο δρομο ..να εχεις το "στεφανι σου" απο διπλα και να σου σκασει μυτη το ξεκωλάκι σχεδον ντυμένο ...και θα σου βγαλει τα ματια που να εισαι και μοναχος στο αγιο Ορος
θα κοιταξεις η δεν θα κοιταξεις ?
Μωρε καλα λενε οτι 99% δεν φταιει ο βιαστης
Θα αγοράσεις ειδικά γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα... Δεν θα κοιτάξεις, θα την καταγράψεις σε βίντεο και θα τη δεις μόνος σου μετά με την ησυχία σου... Χαχαχαχα... Ούτε ο James Bond τέτοια κόλπα!!!
Πως φαινεσαι οτι ΔΕΝ εισαι παντρεμενος ....
Ξέρω, ξέρω... Ένας παντρεμένος δεν έχει ποτέ λεπτό ησυχίας!!!
Διαβασμενος θα έλεγα ... με πολλούς φίλους παντρεμένους...Να ενας παντρεμενος
Και ο,τι δικαίωμα δώσει δεν το παίρνει μετά πίσω με τίποτα... θα συμπληρωνα...
Άσε που μπορεί να σου κάνει video κλήση..αχαχαχαχακαι καποτε ηταν καλα που δεν υπηρχαν τα γαμημενα τα κινητα ...τωρα τι κανουμε μου λες ?????
Για πες...για πες...Α για αυτο εχω βρει λυση ..ενταξει ...
Άσε που μπορεί να σου κάνει video κλήση..αχαχαχαχα