iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καλώς τον!!! Καλή εβδομάδα φίλε...Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Καλώς τον!!! Καλή εβδομάδα φίλε...Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Το καλοκαίρι φταίει που ανεβάζει τη λίμπιντο...
Κάνει κρύο, καιρός για δύοκαι το χειμώνα ποια είναι η δικαιολογία του? :S
Καλώς τον!!! Καλή εβδομάδα φίλε...
Ξέρω ένα τύπο που κάθε Παρασκευή πάει για νυχτερινό ψαροντούφεκο. Και πάντα γυρνάει με πσάρια. Το τέλειο άλλοθι... κάτω από το νερό δεν σε βρίσκει ο εισαγγελέας με τίποτα...Να σου πω πλακα πλακα
Σημερα περασα απο τον πσαροπωλη της γειτονιας μου και ειχε ο φουστης 3 κορωνατα φαγκροπουλα αλλο πραγμα
και λεω εγω ο χαζος
τι καθομαι και χαλαω μια περιουσια σε σκαφος και εξωπλισμο ?
δεν τα δινω ολα να τα κανω "τουριστριες" και ετοιμα πσαρακια ? οεοο ?
Κάνει κρύο, καιρός γιαδύοΤΡΙΟ
Ξέρω ένα τύπο που κάθε Παρασκευή πάει για νυχτερινό ψαροντούφεκο. Και πάντα γυρνάει με πσάρια. Το τέλειο άλλοθι... κάτω από το νερό δεν σε βρίσκει ο εισαγγελέας με τίποτα...
Αυτό το χτίζεις σιγά σιγά... Δεν ξυπνάς ένα πρωί και ξαφνικά ανακοινώνεις ... ξέρεις ξεκινάω νυχτερινό πσαροντούφεκο... θα σε πάρουν με τις πέτρες ... ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέΝα το πείτε στον κωλό-γερο που αναζητά τρόπους διαφυγής από τον εισαγγελέα...
Ε, καλά εννοείται... Πρώτα βλέπεις ντοκιμαντέρ με τον ΚουστώΑυτό το χτίζεις σιγά σιγά... Δεν ξυπνάς ένα πρωί και ξαφνικά ανακοινώνεις ... ξέρεις ξεκινάω νυχτερινό πσαροντούφεκο... θα σε πάρουν με τις πέτρες ... ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ
Ξέρω ένα τύπο που κάθε Παρασκευή πάει για νυχτερινό ψαροντούφεκο. Και πάντα γυρνάει με πσάρια. Το τέλειο άλλοθι... κάτω από το νερό δεν σε βρίσκει ο εισαγγελέας με τίποτα...
Ρε τι τραβάμε γιά έναΤα οποια εντελως συμπτωματικα του τα εχει φυλαγμένα ο ψαρας ...
Ναι ξερω και εγω εναν τετοιο ...αλλα αυτος κανει διημερο ψαρεμα ....και εκει που παει δεν πιανει και το κινητο ....
Ρε τι τραβάμε γιά ένα
Ποια είναι η διαφορά του παντρεμένου από τον πολύ παντρεμένο;Ε αμα εισαι πολυ παντρεμενος αυτα τραβας ....
Ρε τι τραβάμε γιά ένα
Ήταν ανύπαντρος! Αν είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα εξής:
- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;
- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;
- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τί κρύβεις;
- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;
- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!
- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.
- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.
- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματα της για να ταξιδέψεις εσύ; Τί νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;
- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Κάπως έτσι βρήκε ο Κολόμβος την Αμερική
Μονοψήφιος ή διψήφιος είναι ο αριθμός;Στο ποσες φορες σε εχει πιασει να τσιλιμπουρδιζεις ....