κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.085
- Πόντοι
- 19.795
Και εσυ ακομα πιο κακος :Sδεν περιμενα και τιποτα καλυτερο από έναν κιναιδο γεροντοπουστα σαν και του λογου σας...
Και εσυ ακομα πιο κακος :Sδεν περιμενα και τιποτα καλυτερο από έναν κιναιδο γεροντοπουστα σαν και του λογου σας...
ειστε ολοι λεχριτες με αυτια χωρις ουρα![]()
Δεν ξερω τι χειριστης ειμουνα, εκεινο που ξερω ειναι οτι ειχα φυλαξει πανω απο 1500 ωρες σκοπια.
Σας ευχαριστώ για τον πληθυντικό που χρησιμοποιείτε. Αρχίσατε να σέβεσθε την τρίτη ηλικία!![]()
Δεν ξερω τι χειριστης ειμουνα, εκεινο που ξερω ειναι οτι ειχα φυλαξει πανω απο 1500 ωρες σκοπια.χειριστης bic ...δηλαδη
Επιστροφή μετά από καιρό στις κριτικές με δύο συναντήσεις, ζητώ εκ των προτέρων τη συγχώρεση των μελών και θα συνεχίσω την αποχή και τη νηστεία άμεσα![]()
λεχριτες με ουρα :Αν είχαμε δηλαδή ουρά τι θα ήμασταν;
εγω τις περιμενα πως και πως . επιτελουςΕπιστροφή μετά από καιρό στις κριτικές με δύο συναντήσεις, ζητώ εκ των προτέρων τη συγχώρεση των μελών και θα συνεχίσω την αποχή και τη νηστεία άμεσα![]()
λεχριτες με ουρα :![]()
α και σκοπανθρωπος μαλιστα ..μαλιστα
εγω τις περιμενα πως και πως . επιτελους
Τι εγινε ??? γαμησαμε ..γαμησαμε ?????
Το γερμανικό νούμερο το είχα πάρει εργολαβία![]()
![]()
![]()
εγω τις περιμενα πως και πως . επιτελους
Δεν ξερω αν θα ωφελουσε να γραψω και εγω τις 2 της περασμενης εβδομαδος, αφου ο Νικοτριβης με εχει κανει ηδη βουκινο και αφου στην μια εχω ηδη κανει 1 κριτικη και εχω αναφερθει πολλακις για την κωλαρα της στο νημα του ιδρυματος της.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τον πόνο μας παίζετε, κυρία ...
Δεν ξερω αν θα ωφελουσε να γραψω και εγω τις 2 της περασμενης εβδομαδος, αφου ο Νικοτριβης με εχει κανει ηδη βουκινο και αφου στην μια εχω ηδη κανει 1 κριτικη και εχω αναφερθει πολλακις για την κωλαρα της στο νημα του ιδρυματος της.Επιστροφή μετά από καιρό στις κριτικές με δύο συναντήσεις, ζητώ εκ των προτέρων τη συγχώρεση των μελών και θα συνεχίσω την αποχή και τη νηστεία άμεσα![]()
τσ τσ τσ ...φανταροι .....