κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.095
- Πόντοι
- 19.795
Εγω δεν χρειαζεται να την καμουφλαρω καθολουΜην άγχεστε.
Έτσι που την έχω καμουφλαρισμένη, δεν πρόκειται να την δει κανείς.
Εγω δεν χρειαζεται να την καμουφλαρω καθολουΜην άγχεστε.
Έτσι που την έχω καμουφλαρισμένη, δεν πρόκειται να την δει κανείς.
Σε σχέση με τα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας (Road King,Street Glide &Electra Glide) είναι φτωχό και ταπεινό...Οντως ..οτι ποιο φτωχο ταπεινο υπαρχει ...σε δικυκλο
να το πεταξετε να παρετε ενα κινεζικο παπακι να κανετε τη δουλεια σας ....
Εγω δεν χρειαζεται να την καμουφλαρω καθολου
ΑμανΡε,ΒρακιΧωριςΠουτσο;
ΑμανΡε,ΒρακιΧωριςΠουτσο;στο στρατο το λεγαμε ΑΡΒΧΠ
Σε σχέση με τα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας (Road King,Street Glide &Electra Glide) είναι φτωχό και ταπεινό...
πλενομαι
Τον μπέρδεψε το "Α".
κοιτα μπειμπι δεν ειμαστε για εξοδα τέτοιες εποχες εξαλλου εχω μεγαλωσει με γαλλικη αναθρεμένη με μπρι, γαλλικο κρουασαν, γαλλικη σαμπανια και ένα νερο για ολους στην μπανιερα ολο το ετοςΤο νερό της μπανιέρας το αλλάξατε; Ή έχετε ακόμα το προπέρσινο;
Για πούλημα την έχω. Δυστυχώς όσοι καβαλάμε μηχανές, χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες. Αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν. Ανήκω (φυσικά) στην 1η, και πλέον καταλαβαίνω ότι αφενός μεν τα κουράγια μου , αφετέτέρου δε τα αντανακλαστικά μου, δεν επαρκούν για να κουμαντάρω την συγκεκριμένη μηχανή.Επειδη εχω μια ( απο σποντα ) σχεση με ανθρωπους που εχουν συνεργειο της HD εχω μια μικρη ιδεα για το συγκεκριμενο οχημα ....
να εισαι καλα και να απολαμβανεις τις βολτες σου
Εσυ σιγουρα πηγες φανταρος ?????
Γουσταρει κανενας φιλος τετοια σκηνικα η να εχει , κανα ξεκωλακι στη πολυκατοικια του που πηδιετε καθε μεραα να ακουμε μαζι να καβλαρουμε και να τις βαραμε ;;;
μουνακιΣιγουράκι.
γκαβλα εισαιΔεν ακούμε, κυρία και τα ακουστικά βαρηκοίας του ΙΚΑ είναι κακής ποιότητος ...
Λες να πηγε φανταρος πριν το 1945 ?????
Για πούλημα την έχω. Δυστυχώς όσοι καβαλάμε μηχανές, χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες. Αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν. Ανήκω (φυσικά) στην 1η, και πλέον καταλαβαίνω ότι αφενός μεν τα κουράγια μου , αφετέτέρου δε τα αντανακλαστικά μου, δεν επαρκούν για να κουμαντάρω την συγκεκριμένη μηχανή.
στα παπαρια μαςκαι απ οσο ξερω ειναι "ακριβη" ερωμένη
Για πούλημα την έχω. Δυστυχώς όσοι καβαλάμε μηχανές, χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες. Αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν. Ανήκω (φυσικά) στην 1η, και πλέον καταλαβαίνω ότι αφενός μεν τα κουράγια μου , αφετέτέρου δε τα αντανακλαστικά μου, δεν επαρκούν για να κουμαντάρω την συγκεκριμένη μηχανή.