κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.103
- Πόντοι
- 19.795
Εχω να παω πλατεια απο την εποχη του Γαλαξιακαι τωρα μπαλα παιζεις, με βυζους![]()
Εχω να παω πλατεια απο την εποχη του Γαλαξιακαι τωρα μπαλα παιζεις, με βυζους![]()
Ποιο από όλα;Fast and furious
Δεν κατάλαβα!!!
Από πότε απαγορεύεται η "χημική υπερτροφοδότηση" στις κόντρες;;;
σου εδινε ρεστα ο Φανης 'η τον εψαχνες κι εσυ?Εχω να παω πλατεια απο την εποχη του Γαλαξια![]()
Περιπου τοτε φτιαχτηκε και η καφετερια![]()
Περιπου τοτε φτιαχτηκε και η καφετεριαΕννοείτε τη δημιουργία του Γαλαξία με τη Μεγάλη Έκρηξη;
Ποιο από όλα;
Fast and furious
Καλή ιδέα για δοκιμασία στο survivor...Η μεγαλη φαση ηταν περιοδο 70-74 που μολις ειχε μαθει ο Ελληνας να πινει νες-καφε. Μηχανες καφε δεν υπηρχαν τοτε και εβλεπες 200 ατομα να χτυπανε ολοι με το κουταλακι τον καφε και να συναγωνιζονται για το ποιος θα φτιαξει περισσοτερο καιμακι![]()
Η μεγαλη φαση ηταν περιοδο 70-74 που μολις ειχε μαθει ο Ελληνας να πινει νες-καφε. Μηχανες καφε δεν υπηρχαν τοτε και εβλεπες 200 ατομα να χτυπανε ολοι με το κουταλακι τον καφε και να συναγωνιζονται για το ποιος θα φτιαξει περισσοτερο καιμακισου εδινε ρεστα ο Φανης 'η τον εψαχνες κι εσυ?![]()
Μα να μιλάει αυτός;;;
Που τον περιμέναμε δύο ώρες για να κατουρήσει, προκειμένου να ξεφορτωθεί (και καλά) το περιττό βάρος;;;
κοιτα επρεπε να ειχε σταματησει στον Ποντο η στη Σεσουλα καλαμακι να παρει "δυναμεις "
που να φανταστει οτι εσυ εκρυβες " αεροτουρμπινα "
by the way...
οχι πολλα πολλα αστειακια με πσαραδες ..δεν μας αρεσουν
Ελήφθη, Κύριε.
Ως τέως κυνηγός αντιλαμβάνομαι.
Επειδή μου στέλνετε πολλά μήνυματα πιμια σας ενημερώνω ότι θα απαντήσω σύντομα σε όλα και ευχαριστώ για την προτίμηση σας![]()
Επειδή μου στέλνετε πολλά μήνυματα πιμια σας ενημερώνω ότι θα απαντήσω σύντομα σε όλα και ευχαριστώ για την προτίμηση σας![]()
καλημερα σας
Πριν με μπανάρει ο τομαχοκ για λογους που δεν γνωρίζω, να σας πω μια ιστορία για τον τιτανομεγιστοτεραστιο Βλανδή που κοσμεί το μπου.
Καλεί σε γραφείο με το οποίο δε συνεργαζεται (περιέργως) και ζητάει κοπέλα η οποία είναι φουλ συγκεκριμενη ωρα σε συγκεκριμένο σημείο. Αρχικά η απάντηση που λαβαίνει ειναι αρνητικη, οτι δεν εχει κενο η κοπέλα, η απόσταση ειναι μεγάλη και δεν μπορουν.
[size=30pt]Μετα απο 5 λεπτα τον καλει το γραφειο και του λεει συγνώμη μαθαμε ποιος ειστε ακυρωνουμε τα ραντεβου της κοπελας και θα σας τη φερουμε εκει που θελετε. [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()