The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
ενταξει "παιδια" μην ορκιζεστε ...
ενταξει "παιδια" μην ορκιζεστε ...
O Άγιος ορκίστηκε, στο αιδοίο της Ελένης, να μην το ξαναδεί αν λέει ψέμματαενταξει "παιδια" μην ορκιζεστε ...
O Άγιος ορκίστηκε, στο αιδοίο της Ελένης, να μην το ξαναδεί αν λέει ψέμματα
O Άγιος ορκίστηκε, στο αιδοίο της Ελένης, να μην το ξαναδεί αν λέει ψέμματα
Όρκος βαρύς κι ασήκωτος... ωσάν αρχαία κατάρα...
Αναγνωστης της κριτικής σας απορει ..αν περασατε καλα η οχι ....
τελικα ποιος ειναι αυτος ο Edgar Allan Poe ????? θα μας πειτε αγαπητε
Γραφει στην Espresso ??? Ειναι κανενας πανελιστας μηπως ???? δεν τον ξερω
Ημεθα και του δημοτικου μην το ξεχνατε
Στης Ελενης το αιδοιο ορκιστηκε. Οχι στου κορακιου που μετασαρκωνεται σε ΕλενηO Άγιος ορκίστηκε, στο αιδοίο της Ελένης, να μην το ξαναδεί αν λέει ψέμματα
Ο κος Προκόφις Προκισμένος, είναι συστηματίας, Κύριε.
Στης Ελενης το αιδοιο ορκιστηκε. Οχι στου κορακιου που μετασαρκωνεται σε Ελενη
ποια υποσχεση εδωσα?Ανέβασα κριτική, περιμένω να τηρήσεις την υπόσχεση σου!
ποια υποσχεση εδωσα?
δεν πιστευω η δικη μου γειτόνισσα?Πρωι- πρωι πιπινακι, γειτονισσα σε κοντινο μαγαζι, ηρθε για να αγορασει κατι και προβληματισμενη αναμεσα σε 2, με ρωταει: Πεστε μου και εσεις που ειστε ανδρας, ποιο μου παει πιο πολυ.
Και εγω της απανταω: Στην ηλικια μου κοριτσακι μου, οτι και να βαλεις κουκλακι θα εισαι. (ενω στο βρωμικο μυαλο μου σκεπτομουν οτι ακομα καλυτερα θα ηταν να μην φορουσε τιποτα)
Καλημερα
Στης Ελενης το αιδοιο ορκιστηκε. Οχι στου κορακιου που μετασαρκωνεται σε Ελενη
δεν πιστευω η δικη μου γειτόνισσα?
Δεν ειναι ενας ακομη "Φωτεινος Παντογνώστης " ????
γαμας κι εσυ διάβολεΔείτε, όντας οινοβαρής (κουρούμπελο για την ακρίβεια) και, δεδομένης αυτής της μεταφυσικής κατάστασης, δεν ενθυμούμαι ακριβώς αν ορκιστικα στο κοράκι να μη ξαναδώ το μουνί της Ελένης, ή στην Ελένη να μην ξαναδώ το μουνί του κορακιού.
Οχι, δυστυχως. :-δεν πιστευω η δικη μου γειτόνισσα?
Δείτε,
Όντας οινοβαρής (κουρούμπελο για την ακρίβεια) και, δεδομένης αυτής της μεταφυσικής κατάστασης, δεν ενθυμούμαι ακριβώς αν ορκιστικα στο κοράκι να μη ξαναδώ το μουνί της Ελένης, ή στην Ελένη να μην ξαναδώ το μουνί του κορακιού.