NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
και αυτα που ειπα πολλα ειναιΜπορεις να μπενεις στο νημα και να μπινελικωνεις τον νηματοθετη
υπαγω
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
και αυτα που ειπα πολλα ειναιΜπορεις να μπενεις στο νημα και να μπινελικωνεις τον νηματοθετη
Παιδγιά,εφήφισα:εγώ πότε θα γαμήσω;![]()
Υπαρξιακά ερωτήματαΠαιδγιά,εφήφισα:εγώ πότε θα γαμήσω;![]()
Πάνω από όλα η ευγένεια. Αν δει όμορφη κοπέλα σηκώνεται και της προσφέρει τη θέση του να κάτσει ;)
Α εμενα αμα δει κανενα ξεκολακι θελει να την βαλεινα κατσει επανω του ..πειραζει ????
Παιδγιά συνεννοηθείτε γιατί οσονούπω νυχτώνειΤο ίδιο λέμε![]()
Α εμενα αμα δει κανενα ξεκολακι θελει να την βαλεινα κατσει επανω του ..πειραζει ????
Απολύομαι στραβάδια,δε κοιμάμαι πιάσει τα βράδιαΔεν κοιμάμαι τώρα πια τις νύχτες.......
Δεν κοιμάμαι τώρα πια τις νύχτες.......Παιδγιά συνεννοηθείτε γιατί οσονούπω νυχτώνεικαι
![]()
![]()
και επειδη νυχτωνει τι θα γινει ρε σειρα ...
παλι με το πουλι στο χερι θα μεινουμε ( τουλαχιστον εγω ) δεν ξερω για τους υπολοιπους
Παιδγιά συνεννοηθείτε γιατί οσονούπω νυχτώνεικαι
![]()
![]()
Χαίρομαι την παρέα σας αλλά υπάγω για μια βουτιά...!!!
Σας φιλώ και σας εύχομαι καλά ξεκωλιασματα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω εχουμε εξασφαλισει σουιτα στη κολαση και εσυ λες για γωνιτσα στον παραδεισο;Ντροπη ..εμεις δεν κανουμε τετοια πραγματα
ειμαστε σε φαση μετανοιας μπας και πιασουμε καμια γωνιτσα παραδεισο
Εδω εχουμε εξασφαλισει σουιτα στη κολαση και εσυ λες για γωνιτσα στον παραδεισο;![]()
Δεν περναει και κανενας κωλος σημερα, να περασει ακομα καλυτερα η ωραΕ ασε με να λεω καμια μαλακιουλα να περναει η ωρα ....
Δεν περναει και κανενας κωλος σημερα, να περασει ακομα καλυτερα η ωρα![]()
Τσιρακι του κωλου. ΚωλοτσιροςΤι γελας ????
Δηλαδη ολα τοσα αρχιδια συνδικαλιστες εχουμε να μην εχουμε και κωλους ? να κανουν και αυτοι μια απεργια ????
Για τσιρακι της τροικας και του ΔΝΤ σε κοβω εσενα ....