Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Με γερανό εννοεί ο φίλος. Μην τον παρεξηγείτε...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
(Thanks με έσωσες)
Αν ανάμεσα στους 31 επισκέπτες υπάρχει θήλυ, δηλώνουμε ότι είναι ευπρόσδεκτο ως μέλος μας ... http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6405.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Μπα ..εμας μας ρωτησες ??????
αυριο, ως αυριο θα κοιταω το ρολοι μου να γυριζει, κανενας δεν το παρατηρησεΜπα ..εμας μας ρωτησες ??????
Από γούστο παω καλά μπορώ να πω!!!
Μάλλον δεν είναι της ηλικίας μου ακόμη...![]()
![]()
![]()
![]()
Πούλα το ρολόι και πάρε κομπολόιαυριο, ως αυριο θα κοιταω το ρολοι μου να γυριζει, κανενας δεν το παρατηρησε
αυριο, ως αυριο θα κοιταω το ρολοι μου να γυριζει, κανενας δεν το παρατηρησε
Αμα ειναι κανενα καλο μαστορικο και ζουμπουρλουδικο μας σηκωνεται και μας παρασηκωνεται και μια και δυο και παραπανω φορες
με αυτες του νηματοθετη ουτε στον αιωνα τον απαντα
ποσο κακο ειναι να καθομαι ολη μερα να γυριζω το ρολοι μου σα σβουρα?
Καλε μου φιλε η ενοια γουστο στις γυναικες ειναι πολυ υποκειμενική και αφηρημένη για τον νηματοθέτη μας ....
αλλα ειπαμε ..εμεις εδω αγαπαμε τον πλησιον με τα ελατωματα του ....
ποσο κακο ειναι να καθομαι ολη μερα να γυριζω το ρολοι μου σα σβουρα?Τώρα είδα ότι ήταν βίντεο ...
Στο Μεσαίωνα έκαναν ομφαλοσκόπηση...ποσο κακο ειναι να καθομαι ολη μερα να γυριζω το ρολοι μου σα σβουρα?
ποσο κακο ειναι να καθομαι ολη μερα να γυριζω το ρολοι μου σα σβουρα?
Μπορεις να μπενεις στο νημα και να μπινελικωνεις τον νηματοθετη
Ε ναι, ρητορική ήτο η ερώτησηςΤου αγιου Φουτσου ....ανημερα
Έτσι είναι το πρέπον..!
Κατανόηση και πάλι κατανόηση στα “κέφια”του αγαπητού bliz...!!!!
Πάνω από όλα η ευγένεια. Αν δει όμορφη κοπέλα σηκώνεται και της προσφέρει τη θέση του να κάτσει ;)Αμα ειναι κανενα καλο μαστορικο και ζουμπουρλουδικο μας σηκωνεται και μας παρασηκωνεται και μια και δυο και παραπανω φορες
με αυτες του νηματοθετη ουτε στον αιωνα τον απαντα