NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
τουλαχιστον σε κερνανε ρε?Καποια κοτα εχει γενεθλεια, και ο μαλακας της υποθεσης πρεπει να τις παει για διασκεδαση.
τουλαχιστον σε κερνανε ρε?Καποια κοτα εχει γενεθλεια, και ο μαλακας της υποθεσης πρεπει να τις παει για διασκεδαση.
Και δεν γίνεται αυτό στα γενέθλια όλων; Γιατί τότε οι έξοδοι γίνονται 6 το χρόνοΚαποια κοτα εχει γενεθλεια, και ο μαλακας της υποθεσης πρεπει να τις παει για διασκεδαση.
Ανθρωπε μου, εσυ τωρα με ποιον εισαι; Ειμαι τυχερος που οι αλλες εχουν γενεθλεια χειμωνα.Και δεν γίνεται αυτό στα γενέθλια όλων; Γιατί τότε οι έξοδοι γίνονται 6 το χρόνο
Απλά εξερευνώ τις πτυχές του μυστηρίου...Ανθρωπε μου, εσυ τωρα με ποιον εισαι; Ειμαι τυχερος που οι αλλες εχουν γενεθλεια χειμωνα.
Τιποτα, ουτε καν στη γυναικα μου. Ειχα πονοκεφαλο
Εσυ τωρα μιλας για λαστ γιαρ.Εγω αλλα εμαθα...ψεματα μου ειπαν δηλαδη....
http://[URL unfurl="true"]www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2013/07/vaskania-teaser.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίος!!! Σύντομα θα αναρρώσουν όλα τα μέλη :) :) :)
Κι εσείς πονοκέφαλο; Να μπει χάντρα θαλασσιά στη σελίδα επειγόντως...
Απο ματι δεν εχουμε προβλημα. Ειναι το μονο οργανο που, φευ, δουλευει καλα, το γαμημενο.Ωραίος!!! Σύντομα θα αναρρώσουν όλα τα μέλη
Εσυ τωρα μιλας για λαστ γιαρ.
Τεταρτη, Πεμπτη. Με το γεροντικο αλτσχαιμερ που εχω, ειναι λαστ γιαρ.Last week ...
Χαχαχα... Και στέλνει ένα σωρό αναπάντητες στο άλλο όργανο που δεν δουλεύει ;)Απο ματι δεν εχουμε προβλημα. Ειναι το μονο οργανο που, φευ, δουλευει καλα, το γαμημενο.
Χαχαχα... Και στέλνει ένα σωρό αναπάντητες στο άλλο όργανο που δεν δουλεύει ;)
Α, this next year.Και μεις εδω περιμενουμε .με αγωνια την κριτικη σας σε ιαμβικο δεκαπενατσυλαβο...
Τεταρτη, Πεμπτη. Με το γεροντικο αλτσχαιμερ που εχω, ειναι λαστ γιαρ.
Και μεις εδω περιμενουμε .με αγωνια την κριτικη σας σε ιαμβικο δεκαπενατσυλαβο...
και πηγε και κρυφα ενω ημασταν μαζι... να καταγραφει στα πρακτικαΚαι μεις εδω περιμενουμε .με αγωνια την κριτικη σας σε ιαμβικο δεκαπενατσυλαβο...
Την Μαρία να είχα δασκάλα και θα ήμουνα ο πιο καλός ο μαθητής!
και πηγε και κρυφα ενω ημασταν μαζι... να καταγραφει στα πρακτικα
Ρε Νικολα, αφου σου εξηγησα, εγω γι αλλου ξεκινησα, κι αλλου η ζωη με πηγε.Ο ποιητής δεν λειτουργεί κάτω από πίεση, έχει ανάγκη την ελευθερία για να νιώσει το φτερούγισμα της μούσας...