NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πεφτεις λιγο μακρια για βολτα και ο πσαρας μαλλον δεν μπορει.....
.... Νεροτριβια.. Πσαρεβο...
.. Να έρθει & ο πσαρας όμως μαζί..
πεφτεις λιγο μακρια για βολτα και ο πσαρας μαλλον δεν μπορει.....
οταν ποναει πανω κεφαλι, κατω κοιμαται
.....που εισαι ναρθω
αισιοδοξο μνμΑπο εκει που εισαι περασα και εγω δυο φορες και ζω ακομα..
δλδ θα ζησω?
.....
O tempora o mores...Οτι ποιο γελοιο
Οι γυναικες να χορευουν εναν αντρικο και.μαλιστα πολεμικο χωρο οπως το ζειμπεκικο και οι αντρες να χορευουν τσιφτετελι σαν χανουμακια...
οταν ποναει πανω κεφαλι, κατω κοιμαται
Δεν γλιτώσατε τελικά αγαπητέ;Και εγω εχω πολυ ασχημη διαθεση σημερα. Εχθες με βαλανε και καθησα πρωτο τραπεζι πιστα, μπροστα απο το ηχειο, ευτυχως σε καποια φαση ηρθε ο γκομενος μιανης απο τις 6 κωλογριες και τουλαχιστον σταματησα να σηκωνομαι καθε φορα για χορο και να βαραω παλαμακια στη καθε κοτα που ηθελε να χορεψει ζεμπεκικο. (Και δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω γυναικες να χορευουν ζεμπεκιες).
:SΔεν γλιτώσατε τελικά αγαπητέ;
Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη έξοδο θα έχετε όλο το χρόνο να καταστρώσετε σχέδιο διαφυγής
Ευτυχως, δεν θα υπαρξει για φετος επομενη φορα, αυτο γινεται απαξ του ετουςΤουλάχιστον μέχρι την επόμενη έξοδο θα έχετε όλο το χρόνο να καταστρώσετε σχέδιο διαφυγής
κωλογερακο, εγω θα παω συντομα στο μενιδι, θες να ερθεις μαζι μου?
Τιποτα, ουτε καν στη γυναικα μου. Ειχα πονοκεφαλοΤελικα δεν.μας ειπες γερο σατυρε ποσα τεμαχια εριξες ?
Αν ειναι να παμε με το δικο σου τρικυκλο και οχι με το δικο μου, φυγαμε.κωλογερακο, εγω θα παω συντομα στο μενιδι, θες να ερθεις μαζι μου?
Ευτυχως, δεν θα υπαρξει για φετος επομενη φορα, αυτο γινεται απαξ του ετους
Κι εσείς πονοκέφαλο; Να μπει χάντρα θαλασσιά στη σελίδα επειγόντως...Τιποτα, ουτε καν στη γυναικα μου. Ειχα πονοκεφαλο
Καποια κοτα εχει γενεθλεια, και ο μαλακας της υποθεσης πρεπει να τις παει για διασκεδαση.Κάτι σαν ετήσιο φεστιβάλ... Πάλι καλά...
οτι θεςΑν ειναι να παμε με το δικο σου τρικυκλο και οχι με το δικο μου, φυγαμε.