blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.259
- Πόντοι
- 26.096
ζωντανά να πεις τις κότες σου
Κοτόπουλα τρώνε οι μουσουλμάνοι, κυρία.
ζωντανά να πεις τις κότες σου
ε είπα συχνάζεις γιατί μας είπες ζωντανάΘα πάθω αναφυλακτικο σοκ.
Λακέρδα εσθιουν εις ζωοπανηγύρεις, κυρια...
Τη λακέρδα ο λόρδος την ρίχνει στις φραγκόκοτες της αυλής του αγαπητή μου.Έφερα λακερδα για να συνοδεύει ο μπλιζ τα ουισκια
κ οι φιτΚοτόπουλα τρώνε οι μουσουλμάνοι, κυρία.
Παρέα με τον κ. Vlandis4 τρώτε τα συκα του παππού του κ. NICK TRIVE;;;
άνθρωπος που δεν ξέρει να τρώει είναι χαλι στο σεξ. Έλα μάνα μου να μιλήσουμε ως άνθρωποι γιατί αυτά τα σας κ σεις με γυρνανε τα συκωτιαΤη λακέρδα ο λόρδος την ρίχνει στις φραγκόκοτες της αυλής του αγαπητή μου.
«Πεπονάκια» σαν του πουτανοθέτη δεν τρως!Όχι αγαπητέ μου δεν τρώμε «ξένα» σύκα...
Έχουμε τα δικά μας!
Όπως επίσης βερίκοκα, καρπουζακια, πεπονακια
και αλλά πολλά!
Δεν μαρτυρώ το μποστάνι μας διότι θα γίνει λεηλασία το καλοκαίρι με την κάθοδο των παππούδων!!
Όχι αγαπητέ μου δεν τρώμε «ξένα» σύκα...
Έχουμε τα δικά μας!
Όπως επίσης βερίκοκα, καρπουζακια, πεπονακια
και αλλά πολλά!
Δεν μαρτυρώ το μποστάνι μας διότι θα γίνει λεηλασία το καλοκαίρι με την κάθοδο των παππούδων!!
Ό,τι θέλεις μόνο μη με λες «μάνα μου», με γερνάει. «Μωρό μου» αν θέλεις ...άνθρωπος που δεν ξέρει να τρώει είναι χαλι στο σεξ. Έλα μάνα μου να μιλήσουμε ως άνθρωποι γιατί αυτά τα σας κ σεις με γυρνανε τα συκωτια
άνθρωπος που δεν ξέρει να τρώει είναι χαλι στο σεξ. Έλα μάνα μου να μιλήσουμε ως άνθρωποι γιατί αυτά τα σας κ σεις με γυρνανε τα συκωτια
Του ανεβάζει την πίεση ...Εντωμεταξυ πίνεις τα παλιοουισκια που πίνουν οι μεροκαματιάρηδες στο Μπέρμιγχαμ κ η λακέρδα σε πειραξε
«Πεπονάκια» σαν του πουτανοθέτη δεν τρως!
Εντωμεταξυ πίνεις τα παλιοουισκια που πίνουν οι μεροκαματιάρηδες στο Μπέρμιγχαμ κ η λακέρδα σε πειραξε
να το ξεπεράσεις αυτό με την ηλικία έχει καταστραφεί κόσμος με αυτές τις ανασφαλειες...να κόψεις τις κακε παρεε και να αρχίσεις τα ισπανικα τέσσερις φορές την εβδομάδα για ένα μήνα για αρχή με συνταγήΌ,τι θέλεις μόνο μη με λες «μάνα μου», με γερνάει. «Μωρό μου» αν θέλεις ...
ε λείπει κ ο μπραμπ να το παίξετε μπρουκληδεςΤο εξήγησα πιο πριν.
Σπανίως αποφασίζω να κατέλθω εις το επίπεδο της πλέμπας.
Με διασκεδάζουν.
Ευχαριστώ και το εκτιμώ Και εσείς όταν έρθετε στο χωριό μας θα σας φιλέψω πεπονάκια σαν κι αυτά που προτιμά ο πορνοθέτηςΔεν ξέρω τι «πεπονακια» τρώει ο πουτανοθετης μας δυστυχώς!
Πάντως όταν έρθετε στο νησί κερνάω πεπονακι ντόπιο κ. Vlandis4!
θα περνούσε κ είπε να κάνει μια διανυχτερευσηΦρικτό whiskey το Teacher s... Πως βρέθηκε εις τον οίκο μου;;;;