blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.270
- Πόντοι
- 26.096
Το απόγευμα διηγούμουν την συμμετοχή του κ. popov στην Α Οικουμενική σύνοδο ως Ποπωφιος Μητροπολίτης Αντιοχειας!!!
Το απόγευμα διηγούμουν την συμμετοχή του κ. popov στην Α Οικουμενική σύνοδο ως Ποπωφιος Μητροπολίτης Αντιοχειας!!!
OMG!, Ο πορνοθετης ακομα ξυπνιος!
Αντζούγιες?Με τι να συνοδεύσω το whiskey μου;;;
Υπάρχει μόνο φέτα, ελιές, gouda και ντομάτες... Που είναι εκείνη η εποχή που η Αγγλις τροφός μου εφροντιζε όλα τα εκ του UK προερχόμενα...;;;
Αντζούγιες?
Aστο βαλε ενα ουζο καλυτεραΜε τι να συνοδεύσω το whiskey μου;;;
Υπάρχει μόνο φέτα, ελιές, gouda και ντομάτες... Που είναι εκείνη η εποχή που η Αγγλις τροφός μου εφροντιζε όλα τα εκ του UK προερχόμενα...;;;
Από UK τουρσί θα σας προσέφεραν. Δοκιμάστε να σιγοπιείτε (sipping όπως θα έλεγε και η τροφός σας) το whiskey σας ανάμεσα από τους μαστούς της Μ...Με τι να συνοδεύσω το whiskey μου;;;
Aστο βαλε ενα ουζο καλυτερα
Θα το ονομάσουμε Pernod ...Ούζο πίνει η πλέμπα και ουχί ο νηματοθετης...
Από UK τουρσί θα σας προσέφεραν. Δοκιμάστε να σιγοπιείτε (sipping όπως θα έλεγε και η τροφός σας) το whiskey σας ανάμεσα από τους μαστούς της Μ...
Τι ουισκι πινεις?Ούζο πίνει η πλέμπα και ουχί ο νηματοθετης...
Η τροφός μου το έπινε neat. Και έπινε ρούμι. We drink alcohol but we sip cum, συνήθιζε να λέει...
Τι να διηγηθείς; Σε ψάχναμε με τον Ευστάθιο και τον Αθανάσιο, μπας και βγάλουμε επιτέλους απόφαση, αλλά ήσουν χαμένος
στα καπηλειά και στα λουτρά με τις θεραπαινίδες... :-
Μπόμπα ...Τι ουισκι πινεις?
Ο Βλαντης δινει πονο αποψε!Από UK τουρσί θα σας προσέφεραν. Δοκιμάστε να σιγοπιείτε (sipping όπως θα έλεγε και η τροφός σας) το whiskey σας ανάμεσα από τους μαστούς της Μ...
Ουζο και τσιπουρο πινουν οι αντρες. Οχι οι φλωροι.Ούζο πίνει η πλέμπα και ουχί ο νηματοθετης...
Τα θέλει ο πρωκτός του!Ο Βλαντης δινει πονο αποψε!