deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
οχι τυπε..δεν παω ποτε...
Μόνο ο Απόλυτος πάει τύπε, must για γκιλφάκηδες.
οχι τυπε..δεν παω ποτε...
θεοσ σχωρεστον τυπε..Μόνο ο Απόλυτος πάει τύπε, must για γκιλφάκηδες.
Χτύπα ξύλο μωρε...ΚΑΛΗΜΕΡΑ παππουδια!
Μια νεα μερα ξημερωσε.
Ας την ζησουμε σαν να ειναι η τελευταια μας ( ... που μπορει και να ειναι δηλαδη ... ).
Αγία Φωτεινή, γιορτάζει σήμερα και όπου πανηγύρι ο Νικοτρίβης μέσαησουν εκκλησια τυπε?
Καλά ρε αθεόφοβε. Με τη σκέψη ποστάρεις στο Bou;Αγία Φωτεινή, γιορτάζει σήμερα και όπου πανηγύρι ο Νικοτρίβης μέσα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ παππουδια!
Μια νεα μερα ξημερωσε.
Ας την ζησουμε σαν να ειναι η τελευταια μας ( ... που μπορει και να ειναι δηλαδη ... ).
Καλά ρε αθεόφοβε. Με τη σκέψη ποστάρεις στο Bou;
προχωρημένα πράγματα, μην το ψάχνεις και άργησε και ο παρκαδόρος να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητό μου.
Εγώ τωρα κλαίω που δεν πρόλαβα τον Μέντιο
Πες μας τον πόνο σου παλικάρι μου
ήρθες φίλε μου? Γαμώτο άργησες και πάω να δω ποδόσφαιρο. Ξέρεις αυτό που βλέπουν οι άντρες όταν δεν γαμάνε.
Θα στα εξηγήσω άλλη φορά να μαθαίνεις. Άντε τώρα να μιλήσεις λίγο με τις φίλες σου( λιλα,ιππότη,λεγκολα) στα άλλα νήματα και όταν γυρίσω τα λέμε. Έτσι κοπέλα μου?
ήρθες φίλε μου? Γαμώτο άργησες και πάω να δω ποδόσφαιρο. Ξέρεις αυτό που βλέπουν οι άντρες όταν δεν γαμάνε.
Θα στα εξηγήσω άλλη φορά να μαθαίνεις. Άντε τώρα να μιλήσεις λίγο με τις φίλες σου( λιλα,ιππότη,λεγκολα) στα άλλα νήματα και όταν γυρίσω τα λέμε. Έτσι κοπέλα μου?
Ο κλασικός 1,65 χοντρούλης, με ψωλή δέκα εκατοστά είσαι που ονειρεύσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ότι είσαι γκόμενος.
αν ήμουν 1,65 φίλε θα ήμουν ευτυχισμένος, 1,59 γράφει η ταυτότητα αλλά πιστεύω ότι με αδίκησε ο μπάτσος :S
Και αν είχα 10 εκ. πούτσο δε θα ντρεπόμουν να σε καρφώσω, τώρα κρύβομαι γιατί με τα 8 εκ. μου δε θα καταλάβεις τίποτα.
Όχι ρε φίλε !
Εσύ είσαι 1,90 , φέτες , με ψωλή μισό μετρό και αν θυμάμαι καλά έλεγες ότι άγνωστες γκόμενες σε παρακαλανε να τις γαμήσεις και μετά σε παρακαλανε να γαμήσεις και τις φίλες τους