iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Χαχαχαχα... Μήπως δουλεύεις σε μαγαζί με μαγνητάκια; Για αυτό το κάνεις αυτό;ναι γιατι μαλλον θ μηδενιστουν τα λαικ σου
το ιδιο μαγνητακι εχει και ο τρουμπακης στο δικο του ψυγειο
Χαχαχαχα... Μήπως δουλεύεις σε μαγαζί με μαγνητάκια; Για αυτό το κάνεις αυτό;ναι γιατι μαλλον θ μηδενιστουν τα λαικ σου
το ιδιο μαγνητακι εχει και ο τρουμπακης στο δικο του ψυγειο
οχι ρε ταξι εχω, το ειχε πει ο since δε θυμασαι?Χαχαχαχα... Μήπως δουλεύεις σε μαγαζί με μαγνητάκια; Για αυτό το κάνεις αυτό;![]()
![]()
![]()
ε την προηγούμενη εβδομάδα ημενα τώρα έχω τρέξιμο εδώ. Τι θες να συλλαβουμεΕρη πότε θα κατεβεις Αθηνα για καμια σύλληψη?
οχι ρε ταξι εχω, το ειχε πει ο since δε θυμασαι?
στην πραγματικοτητα εχω ενα τρικυκλο και πηγαινω πελατες να γαμησουν![]()
παιδιε την προηγούμενη εβδομάδα ημενα τώρα έχω τρέξιμο εδώ. Τι θες να συλλαβουμε
με εδωσε ο κωλογερος και το μαλακισμενο ο κοσμακωστακηςΤο θυμάμαι αλλά μπορεί να ήταν παραπλανητικό... Χαχαχα...
το παιδί μας θα βγει μουρλο δεν το καταλαβαίνεις ?
τι καμει ο κωσμακωστακη ?με εδωσε ο κωλογερος και το μαλακισμενο ο κοσμακωστακης![]()
με εδωσε ο κωλογερος και το μαλακισμενο ο κοσμακωστακης![]()
το παιδί μας θα βγει μουρλο δεν το καταλαβαίνεις ?
πινει μπυρες στο λακομπατι καμει ο κωσμακωστακη ?
τι ειμαι ρε? πουτανα ?Δεν είναι δόσιμο, είναι ενημέρωση![]()
![]()
![]()
αλλη μια που μετα απο συνευρεση με το Βλανδη εγκατελειψε κουρασμενη τη χωραMini λοιπόν … πρόκειται για ένα πολύ ωραίο μινάκι, που έχει ήδη προϋπηρεσία κάποιες τριετίες, αλλά διατηρείται με ασφάλεια κάτω από την ηλικία ωριμότητας. Όμορφη εμφάνιση από πάνω μέχρι όσο κάτω θέλετε. Υπάρχει βέβαια μια μικρή αισθητική παρέμβαση στο γνωστό σημείο, αλλά είναι προχειροφτιαγμένη, με αποτέλεσμα η ατεχνία να προσομοιάζει με φυσικό ελάττωμα και έτσι να διασκεδάζεται. Το πρόσωπο της και τα πόδια της κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στοματική ερμηνεία πάρα πολύ καλή, της μεγάλης Ουκρανικής σχολής. Γρήγορο παιχνίδι, με πάθος (ίσως λίγο περισσότερο θεατρικό από όσο απαιτείται) και πρωτοβουλίες, ικανό για υψηλό σκορ, είτε με μακρινά σουτ, είτε με καρφώματα με το στόμα. Το τρίπτυχο εμπειρία, εμφάνιση και ταλέντο αποζημιώνουν πλήρως για το κόστος ωριαίας διαβίωσης μαζί της. Μπράβο στον ατζέντη της!
Έφυγε σήμερα για τη μητέρα Ουκρανία, κουρασμένη αλλά ικανοποιημένη από την τουρνέ της στη χώρα μας.
τι ειμαι ρε? πουτανα ?![]()
![]()
![]()
![]()
La Vie Est BelleΧαχαχαχα... Είσαι διασημότητα και οι φαν σου θέλουν να ξέρουν τα πάντα για σένα... C' est la vie![]()
Λιακο εγκαταλειπω τα εγκόσμια, να μου φιλησεις τους φιλους εδω![]()
ροιδι θα βγει αχαχαχααπο αγκαθια βγαινει ροδο
τι κοιλιά θα έχει αυτό το παιδί με τόσες μπύρεςπινει μπυρες στο λακομπα![]()