NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ξερεςι ποσο μυστήριο κρυβω εγω? και να με δεις δε θα καταλαβεις τιποταΘα χαθεί όλο το μυστήριο![]()
ξερεςι ποσο μυστήριο κρυβω εγω? και να με δεις δε θα καταλαβεις τιποταΘα χαθεί όλο το μυστήριο![]()
Περιμένοντας τον Γκοντόπεριμενουμε την Ερη
Άρτι αφιχθείςΚαλώς τον!!! Που χάθηκες φιλαράκι;
Μήπως έπαιζες στη σειρά αυτός, αυτή και τα μυστήρια;ξερεςι ποσο μυστήριο κρυβω εγω? και να με δεις δε θα καταλαβεις τιποτα
Έπρεπε να πέσει το site για να επιστρέψεις; Χαχαχα...Άρτι αφιχθείς![]()
Καλά λέω... δουλειά και χαράΌλα καλά; Μας έλειψες![]()
ναι και στο θριλερ " ο δρομ ος του μυστηριου"Μήπως έπαιζες στη σειρά αυτός, αυτή και τα μυστήρια;![]()
![]()
![]()
Δεν έφυγα ποτέ,απλώς λίγο ανόρεχτος ήμανΈπρεπε να πέσει το site για να επιστρέψεις; Χαχαχα...
Πες μου ότι στα μαθηματικά εσένα γυρεύαμε όποτε λύναμε εξισώσεις! Ο άγνωστος Χναι και στο θριλερ " ο δρομ ος του μυστηριου"
Σωστά... Οι Τζεντάι είναι παρόντες ακόμη κι όταν απουσιάζουνΔεν έφυγα ποτέ,απλώς λίγο ανόρεχτος ήμαν![]()
Καλά λέω... δουλειά και χαρά![]()
Συνταξιούχος πλέονΣωστά... Οι Τζεντάι είναι παρόντες ακόμη κι όταν απουσιάζουν![]()
Συνταξιούχος πλέον
Μόνο ροφοί και δράκαινες κυκλοφορούν στα μέρη μου,φοβούμαι... :S
ωχ ωχ ωχ ηρθεΤι κάνετε; τον παιρνετε ?
Είναι ονομασίες για τις γυναίκες του σκότους που κυκλοφορούν επί πληρωμή στο χωριό μουΜιλάς για ψάρια ή είναι κωδικές ονομασίες για τις δυνάμεις του σκότους;![]()
![]()
![]()
οχι θα αναλυσω αργοτεραΠες μου ότι στα μαθηματικά εσένα γυρεύαμε όποτε λύναμε εξισώσεις! Ο άγνωστος Χ![]()
![]()
Πάντα!!! Και να μη θέλουμε μας το επιβάλλουνΤι κάνετε; τον παιρνετε ?
δηλαδή τον παιρνετε!!ωχ ωχ ωχ ηρθε
τωρα μαλλον πρεπει να πηγαινω![]()