ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
47 ώρες
να το ανακοινωσουμε στο silver alert...
βοηθειστε με σας παρακαλω στη συνταξη του κειμενου...
47 ώρες
γλυκειες καλημερες
καλημερα για εξηγειστε μου σας παρακαλω ποσες μερες εχει να φανει το τρελοπαιδο?
Τον έχει δεμένο ως άλλο Οδυσσέα στο άλμπουρο του πλοίου και τον σαγηνεύει με τις χάρες της ...Βρε ..μπας και τον εχεις στο πλοιο σου ? Και εκμεταλευεσαι το κορμι του νηματοθετη...
Η μηπως τον εκανες δολωμα ....γιατι μονο γι αυτο κανει
Βρε ..μπας και τον εχεις στο πλοιο σου ? Και εκμεταλευεσαι το κορμι του νηματοθετη...
Η μηπως τον εκανες δολωμα ....γιατι μονο γι αυτο κανει
Τον έχει δεμένο ως άλλο Οδυσσέα στο άλμπουρο του πλοίου και τον σαγηνεύει με τις χάρες της ...
Δεν αναφέρουμε γουρουνάκια και δη άγρια. Συγχίζεται ...και σε λιγο καταφτανουν τα γουρουνακια της Κιρκης...........αχαχαχα
Δεν αναφέρουμε γουρουνάκια και δη άγρια. Συγχίζεται ...
Φαντάσου να μην έχεις πάει στο βουνό και να είναι πολλά τα χαριτωμένα μωρά ...γιατι καλε μου τι εχουν τα ζωντανα?νοστιμοτατα ειναι αν ξερεις να τα μαγειρεψεις..αν βεβαια τα συναντησεις στο βουνο κι εχουν και μωρα οπως αυτη την εποχη..την εχεις βαψει
Φαντάσου να μην έχεις πάει στο βουνό και να είναι πολλά τα χαριτωμένα μωρά ...
Φαντάσου να μην έχεις πάει στο βουνό και να είναι πολλά τα χαριτωμένα μωρά ...
τι να πω....εσεις ξερετε περισσοτερα..
εγω παντως πιστευω οτι τον εχει θεσει σε κατ οικον περιορισμο η συζηγος γιατι στην τελευταια της επισκεψη στο κομμωτηριο η αναγωγη κομμωτριουλα της ειπε οτι κατι φυτρωσε στο κεφαλι της...
τα φιλια μου και την καλημερα μου σ ολους σας...παω να μου γτιαξει πρωινο η αγαπημενη μου μιλφαρα
Κι εγώ θέλω!Δε μας τα ειπες αυτα ....
.........
.......... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.......
...... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΣΑΡΑ [size=35pt]ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????????????[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
αρτηριακή πίεση 13,5 με 8,5 λέτε να είμαι για ψόφο ;
Γνώμη σας ;
Αν πέσει χαμηλότερα θα έχεις πρόβλημα ...αρτηριακή πίεση 13,5 με 8,5 λέτε να είμαι για ψόφο ;
Γνώμη σας ;
.......
Εμενα που μου ειναι πεσμενη εδω και κατι χρονια, τι να πω;Αν πέσει χαμηλότερα θα έχεις πρόβλημα ...
......Εμενα που μου ειναι πεσμενη εδω και κατι χρονια, τι να πω;
Καλημερα.