Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.849
- Πόντοι
- 28.246
Καλημέρα Εξάσφαιρε!Καλημέρα τετράσφαιρε.
Καλημέρα Εξάσφαιρε!Καλημέρα τετράσφαιρε.
Σιβυλική η δήλωσή σας, αγαπητέ. Τελειώνουν ή "τελειώνουν";;;Καλημέρα στους γέροντες που τελειώνουν!
Καλημέρα εύπιστε σύντροφε.Καλημέρα τετράσφαιρε.
Που εκσπερματώνουν! Αυτό σημαίνει το τελειώνουν!Σιβυλική η δήλωσή σας, αγαπητέ. Τελειώνουν ή "τελειώνουν";;;
Μπορεί να σήμαινε ότι τα τινάζουν. Λογικός συνειρμός , αφ ης στιγμής αναφέρεστε σε γέρους ανθρώπους...Που εκσπερματώνουν! Αυτό σημαίνει το τελειώνουν!
Καλημέρα. Ξέρεις κάτι για τον πουτανοθέτη, που αγνοούμε;Καλημέρα στους γέροντες που τελειώνουν!
Γέροι γέροι... αλλά με ένα καυλί νααααααα με το συμπάθειο!Μπορεί να σήμαινε ότι τα τινάζουν. Λογικός συνειρμός , αφ ης στιγμής αναφέρεστε σε γέρους ανθρώπους...
Καλημέρα. Αν είναι με τα πόδια καλά είναι. Φοβούμαι μήπως τον παραδώσει ασθενοφόρο.Βασικα Καλημερα...
Vlandis.... τι εγινε ο νηματοθετης.....
Λες να ξεκινησε με τα ποδια για μενιδι ?
Ας ειναι καλα μονο ο γρουσουζης....
Ό,τι ξέρεις ξέρω.Καλημέρα. Ξέρεις κάτι για τον πουτανοθέτη, που αγνοούμε;
Σαν το μπουρί του Νώντα, όπως το ονομάζει αυτάρεσκα και ένας άλλος μαλάκας που παρεπιδημεί στο σαιτ (ευτυχώς δεν μας κουβαλήθηκε ποτέ εδώ)...Γέροι γέροι... αλλά με ένα καυλί νααααααα με το συμπάθειο!
Καλημέρα. Αν είναι με τα πόδια καλά είναι. Φοβούμαι μήπως τον παραδώσει ασθενοφόρο.
Εύχομαι να είναι επαγγελματικοί οι λόγοι ...Εγω παντως ανησυχω...για την υγεια του
Αν ειχε παει..εκδρομη θα μας το ελεγε ..εστω ατο υπογειο...
Καλημέρα στη θηλυκή παρουσία του νήματοςΚαλημερα στους αγαπητους κυριους
Εύχομαι να είναι επαγγελματικοί οι λόγοι ...
Καλημέρα στη θηλυκή παρουσία του νήματος
47 ώρεςκαλημερα για εξηγειστε μου σας παρακαλω ποσες μερες εχει να φανει το τρελοπαιδο?