blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημερα στην εκλεκτη παρεα...
Vlandis![]()
Καλημέρα σας, κύριε!
Καλημερα στην εκλεκτη παρεα...
Vlandis![]()
Είσαι "καστράτος".....Δεν είμαι 'στριμμένος' ...![]()
Καλημέρα στους βαρβάτους
Καίτοι μόλις κατήλθες των Γκραβάρων, όπου και ασκούσες το γνωστό επάγγελμα του γιδοβοσκού, κατελήφθης ανενημέρωτος, ου μην εντελώς αδιάβαστος.
Οι τράγοι φοράνε την κουδούνα αυτή (προβατοκουδούνα), και μάλιστα οι "στριμμένοι" τούτοι (δηλαδή αυτοί που τους περιέστρεψαν σε νηπιακή ηλικία τα γεννητικά όργανα), προκειμένου να στειρωθούν και να μην εκκρίνουν ορμόνες οι όρχεις των, ώστε το κρέας τους να μην έχει τόσο έντονη οσμή και γεύση.
Αντιλαβού, τρακτεροκουδουνόβλαχε;;;;
Καλημέρα στους βαρβάτους
Διαφωνώ καθέτως, φίλτατε. Στον εγκέφαλο δεν είναι στριμμένος, καμμένος είναι.Κοιτάξτε αγαπητέ, στον εγκέφαλο μπορεί να είναι στριμμένος, αλλά στο θέμα όρχεων και ορμονών διατηρείται ακμαιότατος. Το βεβαιώνει η φουκαριάρα η γραμματέας του.
Κοιτάξτε αγαπητέ, στον εγκέφαλο μπορεί να είναι στριμμένος, αλλά στο θέμα όρχεων και ορμονών διατηρείται ακμαιότατος. Το βεβαιώνει η φουκαριάρα η γραμματέας του.Καίτοι μόλις κατήλθες των Γκραβάρων, όπου και ασκούσες το γνωστό επάγγελμα του γιδοβοσκού, κατελήφθης ανενημέρωτος, ου μην εντελώς αδιάβαστος.
Οι τράγοι φοράνε την κουδούνα αυτή (προβατοκουδούνα), και μάλιστα οι "στριμμένοι" τούτοι (δηλαδή αυτοί που τους περιέστρεψαν σε νηπιακή ηλικία τα γεννητικά όργανα), προκειμένου να στειρωθούν και να μην εκκρίνουν ορμόνες οι όρχεις των, ώστε το κρέας τους να μην έχει τόσο έντονη οσμή και γεύση.
Αντιλαβού, τρακτεροκουδουνόβλαχε;;;;
Simply the best, που λέει και το τραγούδι!Πως περάσατε χθες;
Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας;
Δε θα διαφωνήσω με τον υπερθετικό σαςΔιαφωνώ καθέτως, φίλτατε. Στον εγκέφαλο δεν είναι στριμμένος, καμμένος είναι.
Χαριτωμένο ...
Καλημέρα!
Παρακαλώ τον νηματοθέτη να με ενημερώσει για τον αριθμό τον Likes! Έχασα το μέτρημα!![]()
Μόνο ο Frank μου άρεσε και μαζί με τον πουτανοθέτη μου θυμίζετε το the torture never stops. Στο Zoot Allures αν θυμάμαι καλά περιέχεται.Ωωωωωωω ο εθνικος ευεργετης ...
Ο Ζάπας του Glamour
Μόνο ο Frank μου άρεσε και μαζί με τον πουτανοθέτη μου θυμίζετε το the torture never stops. Στο Zoot Allures αν θυμάμαι καλά περιέχεται.
Πολύ καλώς ενθυμείσθε , αγαπητέ. Στο Zoot Allures του 1976.Μόνο ο Frank μου άρεσε και μαζί με τον πουτανοθέτη μου θυμίζετε το the torture never stops. Στο Zoot Allures αν θυμάμαι καλά περιέχεται.