ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
θα τα καψωωωωωωωωωωωωωΑν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε τελείωσα τη μισή δουλειά. Ολοκλήρωσα την πρώτη επαγγελματική δήλωση με το ΝΕΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Ε3
![]()
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε τελείωσα τη μισή δουλειά. Ολοκλήρωσα την πρώτη επαγγελματική δήλωση με το ΝΕΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Ε3
![]()
Αφήστε με να ζήσω το μύθο μου, μη με ξυπνάτε παρακαλώ ...Αυτη η κουφαλιτσα ο Vlandis που ειναι ?????????
να παρουσιαστει παραυτα
Από likes πάς καλά τελευταία βλέπω. Σε περιποιήθηκαν καλά τα ρεμάλια...Αφήστε με να ζήσω το μύθο μου, μη με ξυπνάτε παρακαλώ ...
Το μεγαλύτερο είσαι εσυ! Όχι άλλα likes παρακαλώ, θα με αναγκάσετε να γράψω κριτική ...Από likes πάς καλά τελευταία βλέπω. Σε περιποιήθηκαν καλά τα ρεμάλια...
Πες μου που έχεις ποστάρει και δεν έχω πατήσει like!Το μεγαλύτερο είσαι εσυ! Όχι άλλα likes παρακαλώ, θα με αναγκάσετε να γράψω κριτική ...
Super troll μαζί με τον πουτανοθέτη!Πες μου που έχεις ποστάρει και δεν έχω πατήσει like!
Αλλά καλός άνθρωπος!Super troll μαζί με τον πουτανοθέτη!
ΡΙΞΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩθα τα καψωωωωωωωωωωωωω
τα ρημαδια τα λεφτα μουυυυυυυυυ
![]()
![]()
![]()
Αγάπη μου εισαι ο καλύτερος ! :-* :-*Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε τελείωσα τη μισή δουλειά. Ολοκλήρωσα την πρώτη επαγγελματική δήλωση με το ΝΕΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ Ε3
![]()
Μα ο καλύτερος λέμε!Αγάπη μου εισαι ο καλύτερος ! :-* :-*