You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
Αυτή η συνταγή δουλεύει; Δεν την έχω δοκιμάσει.

amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.351
- Πόντοι
- 22.785
..............Γιατι ανθρωπε μου βαζεις μεσα σου χημικα; Εδω υπαρχει το φυσικο προιον. Καρπουζι το καλοκαιρι και μαζευεις και τους σπορους για τον χειμωνα.
Και οχι, να μην τον βγαλεις, μεχρι να μουλιασει.![]()
![]()
,,,,,,,,,,, καλημέρα σςα κυριέ μου, βάσει κυττττττττττταρολογίας & ήλικίας

προιοντα είναι άνωφελα...... έμείς θέλουμε <<<χημικώς ΑΜΕΣΑ>>> ΠΡΟΙΟΝΤΑ

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Βρε καλως τον brabus!
Έτσι, σπάσε λίγο τα νεύρα του νηματοθέτη.
Αυτός δεν μου σπάει τα νεύρα! Δύναται να αναρτά ό,τι επιθυμεί.
Είναι αυθεντικός και αμετανόητος καψούρης.
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν είναι ο κ. NICK TRIVE μέσα ...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Καλημέρα, κύριοι. Ο ακατονόμαστος ξημέρωσε και σήμερα. Ας υμνήσει τον Ύψιστο γι αυτό...
Εκ του ύπνου εξανιστάμενος, ευχαριστώ Σοι, Αγία Τριάς, ότι δια την πολλήν Σου αγαθότητα και μακροθυμίαν, ουκ ωργίσθης εμοί τω ραθύμω και αμαρτωλώ, ουδέ συναπώλεσάς με ταις ανομίαις μου, αλλ' εφιλανθρωπεύσω συνήθως και προς απόγνωσιν κείμενον ήγειράς με, εις το ορθρίσαι και δοξολογήσαι το κράτος Σου. Και νυν φώτισόν μου τα όμματα της διανοίας, άνοιξόν μου το στόμα, του μελετάν τα λόγιά Σου, και συνιέναι ταις εντολαίς Σου, και ποιείν το θέλημά Σου, και ψάλλειν Σοι εν εξομολογήσει καρδίας, και ανυμνείν το πανάγιον όνομά Σου, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, νυν, και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.
Δόξα Σοι, Βασιλεύ, Θεέ Παντοκράτορ, ότι τη θεία Σου και φιλανρώπω προνοία ηξίωσάς με τον αμαρτωλόν και ανάξιον εξ ύπνου αναστήναι και τυχείν της εισόδου του αγίου Σου οίκου. Δέξαι Κύριε, και την φωνήν της δεήσεώς μου, ως των Αγίων και νοερών Σου δυνάμεων, και ευδόκησον εν καρδία καθαρά και πνεύματι ταπεινώσεως, προσενεχθήναι Σοι την εκ των ρυπαρών χειλέων μου αίνεσιν. Όπως καγώ κοινωνός γένωμαι των φρονίμων παρθένων, εν φαιδρά λαμπηδόνι της ψυχής μου, και δοξάζω Σε, τον εν Πατρί και Πνεύματι δοξαζόμενον Θεόν Λόγον. Αμήν.
Εκ του ύπνου εξανιστάμενος, ευχαριστώ Σοι, Αγία Τριάς, ότι δια την πολλήν Σου αγαθότητα και μακροθυμίαν, ουκ ωργίσθης εμοί τω ραθύμω και αμαρτωλώ, ουδέ συναπώλεσάς με ταις ανομίαις μου, αλλ' εφιλανθρωπεύσω συνήθως και προς απόγνωσιν κείμενον ήγειράς με, εις το ορθρίσαι και δοξολογήσαι το κράτος Σου. Και νυν φώτισόν μου τα όμματα της διανοίας, άνοιξόν μου το στόμα, του μελετάν τα λόγιά Σου, και συνιέναι ταις εντολαίς Σου, και ποιείν το θέλημά Σου, και ψάλλειν Σοι εν εξομολογήσει καρδίας, και ανυμνείν το πανάγιον όνομά Σου, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, νυν, και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.
Δόξα Σοι, Βασιλεύ, Θεέ Παντοκράτορ, ότι τη θεία Σου και φιλανρώπω προνοία ηξίωσάς με τον αμαρτωλόν και ανάξιον εξ ύπνου αναστήναι και τυχείν της εισόδου του αγίου Σου οίκου. Δέξαι Κύριε, και την φωνήν της δεήσεώς μου, ως των Αγίων και νοερών Σου δυνάμεων, και ευδόκησον εν καρδία καθαρά και πνεύματι ταπεινώσεως, προσενεχθήναι Σοι την εκ των ρυπαρών χειλέων μου αίνεσιν. Όπως καγώ κοινωνός γένωμαι των φρονίμων παρθένων, εν φαιδρά λαμπηδόνι της ψυχής μου, και δοξάζω Σε, τον εν Πατρί και Πνεύματι δοξαζόμενον Θεόν Λόγον. Αμήν.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.201
- Πόντοι
- 28.246
Υπάγω και όταν μου ξαναρθει θα επιστρέψω. Μέχρι τότε θα με βρείτε στο e-mail μου.Αυτός δεν μου σπάει τα νεύρα! Δύναται να αναρτά ό,τι επιθυμεί.
Είναι αυθεντικός και αμετανόητος καψούρης.
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν είναι ο κ. NICK TRIVE μέσα ...

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, κύριοι. Ο ακατονόμαστος ξημέρωσε και σήμερα. Ας υμνήσει τον Ύψιστο γι αυτό...
Σας ευχαριστώ, κύριε!

[size=30pt]Δηλώ συγκεκινημένος εκ του ενδιαφέροντός σας! [/size]
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Μην παρασυγκινήσαι. Παραμονεύουν εγκεφαλικά...Σας ευχαριστώ, κύριε!
[size=30pt]Δηλώ συγκεκινημένος εκ του ενδιαφέροντός σας! [/size]
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Έχω την αμυδρά υποψία ότι ο Ύψιστος έχει σοβαρότερες ασχολίες, από το να σχολείται με την έγερση των μορίων μας...Εγω παντως οταν ξυπνησω το πρωι τρεχω στην τουαλετα και υμνω τον Υψιστο που ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ και κατουροκαβλες![]()
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
Εγω παντως οταν ξυπνησω το πρωι τρεχω στην τουαλετα και υμνω τον Υψιστο που ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ και κατουροκαβλεςΚαλημέρα, κύριοι. Ο ακατονόμαστος ξημέρωσε και σήμερα. Ας υμνήσει τον Ύψιστο γι αυτό...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Εγω ειμαι βεβαιος. Μας εχει εγκαταληψει στη μοιρα μας![]()

κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
Εγω ειμαι βεβαιος. Μας εχει εγκαταληψει στη μοιρα μαςΈχω την αμυδρά υποψία ότι ο Ύψιστος έχει σοβαρότερες ασχολίες, από το να σχολείται με την έγερση των μορίων μας...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
Και οταν μοιραζε πουτσες, εγω ειχα ακουσει βουρτσες και δεν ενδιαφερθηκα. Οταν καταλαβα για πιο πραγμα επροκειτο, ολες τις μεγαλες τις ειχαν παρει αλλοι.Έχω την αμυδρά υποψία ότι ο Ύψιστος έχει σοβαρότερες ασχολίες, από το να σχολείται με την έγερση των μορίων μας...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις