Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.690
- Πόντοι
- 1.406
Γιωργο Αυτια ειδες?γερονταματα.και δε μου φτανει αυτο,σημερα ειχα κ ενα κουνουπι σε φαση πετ![]()
Γιωργο Αυτια ειδες?γερονταματα.και δε μου φτανει αυτο,σημερα ειχα κ ενα κουνουπι σε φαση πετ![]()
δεδικαιωται ο θειος.....Διορθώθηκε. Καλημέρα sir garidakis!
τον προδοτη που πουλησε τον παπαδακη?Γιωργο Αυτια ειδες?
............
........ ΚΑΛΗΜΈΡΑ λατρεμένοι μου κύριοι....
..... έχω πάρει 1/4 siindenafil 50mg .....τόν έχω μέσα άπό τίς 7,25 τό πρωί , είναι <<πέτρα>>...
..... νά τόν βγάλω ??
........Αν ειναι 2 μιση ωρες ορθιος και πετρα και δεν εχει πεσει καθολου...λεω να βγεις ..να πας γρηγορα γρηγορα στο ποιο κοντινο νοσοκομειο μπας και το σωσεις...
Τουλάχιστον εσένα σου δουλεύει και με ντόπα. Εμένα ούτε με αυτό. Βέβαια κάποιοι άλλοι, ονόματα δεν λέμε προσωπικότητες δεν θίγουμε, τον έχουν σπαθάτο και δίνουν πόνο και χωρίς ντόπα!............
..... έχω πάρει 1/4 siindenafil 50mg .....τόν έχω μέσα άπό τίς 7,25 τό πρωί , είναι <<πέτρα>>...
..... νά τόν βγάλω ??
Τουλάχιστον εσένα σου δουλεύει και με ντόπα. Εμένα ούτε με αυτό. Βέβαια κάποιοι άλλοι, ονόματα δεν λέμε προσωπικότητες δεν θίγουμε, τον έχουν σπαθάτο και δίνουν πόνο και χωρίς ντόπα!
Τα όσα έγραψα ισχύουν και για νηματοθέτες.
Γιατι ανθρωπε μου βαζεις μεσα σου χημικα; Εδω υπαρχει το φυσικο προιον. Καρπουζι το καλοκαιρι και μαζευεις και τους σπορους για τον χειμωνα.............
..... νά τόν βγάλω ??
.....Τουλάχιστον εσένα σου δουλεύει και με ντόπα. Εμένα ούτε με αυτό. Βέβαια κάποιοι άλλοι, ονόματα δεν λέμε προσωπικότητες δεν θίγουμε, τον έχουν σπαθάτο και δίνουν πόνο και χωρίς ντόπα!
........
Αυτή η συνταγή δουλεύει; Δεν την έχω δοκιμάσει.Γιατι ανθρωπε μου βαζεις μεσα σου χημικα; Εδω υπαρχει το φυσικο προιον. Καρπουζι το καλοκαιρι και μαζευεις και τους σπορους για τον χειμωνα.
Και οχι, να μην τον βγαλεις, μεχρι να μουλιασει.![]()
![]()