wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Επιδέξια???Τι γλωσσα ειναι αυτη????????? :S
Επιδέξια???Τι γλωσσα ειναι αυτη????????? :S
Ωπα.............Να και η μεταβολη τηs θερμοκρασιαs που λεγανεεεεεεεεΕπιδέξια???
Για τι μεταβολη λεγανε???Ωπα.............Να και η μεταβολη τηs θερμοκρασιαs που λεγανεεεεεεεε
Βροχεs και μπορεs και μειωση τηs θερμοκρασιαsΓια τι μεταβολη λεγανε???
Ηδη βρεχει ρε γαμωτο, εφτανε η πτωση της θερμοκρασιας, τη βροχη τι την ηθελε!!!!Βροχεs και μπορεs και μειωση τηs θερμοκρασιαs
Μαλλον εννοει την θερμοτητα σου απεναντι μου οτι πεφτει...Ηδη βρεχει ρε γαμωτο, εφτανε η πτωση της θερμοκρασιας, τη βροχη τι την ηθελε!!!!
Ηδη βρεχει ρε γαμωτο, εφτανε η πτωση της θερμοκρασιας, τη βροχη τι την ηθελε!!!!
Για ναχουμε νερο το καλοκαιρακι, γιατι δεν παλευεται.......και δευτερον να ξεπλυθει λιγο η Αθηνα με τοσουs που κατουρανε και χεζουν στο δρομο...Το νερο και το μουνι ειναι ευλογια ......Οταν βρεχει κι απ τα δυο χαραs ευαγγελιαΗδη βρεχει ρε γαμωτο, εφτανε η πτωση της θερμοκρασιας, τη βροχη τι την ηθελε!!!!
Ενω σου κωλοτριβομαι φαινεται να πεφτει???Μαλλον εννοει την θερμοτητα σου απεναντι μου οτι πεφτει...
Α εσυ το επιασεsΜαλλον εννοει την θερμοτητα σου απεναντι μου οτι πεφτει...
Σεξ με καποιον που γουσταρεις, μια βραδια με φιλους, μια βολτα, να ρεμβαζεις το φεγγαρι και διαφορα αναλογα ρομαντικα.μας δίνεις κάποια παραδείγματα καλύτερων δωρεάν πραγμάτων στη ζωή και αμέσως μετά καλύτερων ακριβών;
Ειναι ατιμο πραγμα η γραμματικη για οποιον επιθυμει την........γαματικημε κάποια αλλάζει φίλε αλλά με κάποιον είναι όντως τζάμπα.
τι διαφορά σου κάνει ένα φύλο στο επίθετο. :'(