NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
με ληγμένα? μαυραγορίτηΈχω ένα ιδιωτικό σε υπόγεια αποθήκη των Αμπελοκήπων. Απλώς αναμένω την κατάλληλη στογμη για να το ανοίξω.
με ληγμένα? μαυραγορίτηΈχω ένα ιδιωτικό σε υπόγεια αποθήκη των Αμπελοκήπων. Απλώς αναμένω την κατάλληλη στογμη για να το ανοίξω.
αγιε φοβουμαι οτι θα με εκμεταλευτεις για ενα κομματι μπομποταΈχω ένα ιδιωτικό σε υπόγεια αποθήκη των Αμπελοκήπων. Απλώς αναμένω την κατάλληλη στογμη για να το ανοίξω.
έτσι, να έρθουμε στα ίσα μαςφτανει με τον παπαρα τον τριβη
Έχω ένα ιδιωτικό σε υπόγεια αποθήκη των Αμπελοκήπων. Απλώς αναμένω την κατάλληλη στιγμη για να το ανοίξω.
ο αλλος στην κατοχη εκρυβε φετα και αναπολει το παρελθον για αισχροκέρδεια γαμω το τουιτι μου μεσαέτσι, να έρθουμε στα ίσα μας
πρόσεχε το συλβέστροο αλλος στην κατοχη εκρυβε φετα και αναπολει το παρελθον για αισχροκέρδεια γαμω το τουιτι μου μεσα
βρήκα πως λέει το γατάκι της?
Υ.Γ. Συγνώμη, κυρία.
νικ επειδη εχω νευρα και εσενα δεν μπορω να σε χτυπησω αν και θελω μου επιτρεψεις να αρχισω στις σφαλιαρες τον κωστακη; χαχαχαχααχαχααχχαχααχχαχαχπρόσεχε το συλβέστρο
νικ επειδη εχω νευρα και εσενα δεν μπορω να σε χτυπησω αν και θελω μου επιτρεψεις να αρχισω στις σφαλιαρες τον κωστακη; χαχαχαχααχαχααχχαχααχχαχαχ
ειχαμε βγαλει μπριζολακια κερνουσε ο αγιος και μετα πεταχτηκε ο μπλιζ και χασαμε το κερασμαΜολις γυρισα απο το γυμναστηριο! Τι εχασα?
Δεν μπορω να σου πω ειναι μυστικο..Γιατί έχετε νεύρα, κυρία;
ειχαμε βγαλει μπριζολακια κερνουσε ο αγιος και μετα πεταχτηκε ο μπλιζ και χασαμε το κερασμα
τι 2 κιλα! ?
Αυτος ο γεροξεκουτης (Μπλιζ) ολο τετοιες παπαριες κανει!