blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.163
- Πόντοι
- 26.096
Αληθές :-
Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Με τα μούτρα, όλοι μας, στην καλλιέργεια της αλόης!
Αληθές :-
Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Αληθές :- Και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι συνήθως έχουμε όλα όσα δεν θέλουμεΔεν πειράζει.
Άλλωστε όπως έχω διδάξει στον κ. troubakhs μου: Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε!
Με τα μούτρα, όλοι μας, στην καλλιέργεια της αλόης!
Ετσι θειε...αλλα ειμαστε πεισματαρηδες...σε αυτην την περιπτωσησκαει το εσχατο οπλο...δανεικο απο συγγενεις η φιλους 2χρονο-5χρονο αγγελουδι κοριτσακι με ροζ φορεματκι (20 ευρω λαπιν χαουζ) που υποτιθετε το μεγαλωνεις εσυ....Δεν πειράζει.
Άλλωστε όπως έχω διδάξει στον κ. troubakhs μου: Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε!
Ετσι θειε...αλλα ειμαστε πεισματαρηδες...σε αυτην την περιπτωσησκαει το εσχατο οπλο...δανεικο απο συγγενεις η φιλους 2χρονο-5χρονο αγγελουδι κοριτσακι με ροζ φορεματκι (20 ευρω λαπιν χαουζ) που υποτιθετε το μεγαλωνεις εσυ....
ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΤΕ!!!!!
Ετσι θειε...αλλα ειμαστε πεισματαρηδες...σε αυτην την περιπτωσησκαει το εσχατο οπλο...δανεικο απο συγγενεις η φιλους 2χρονο-5χρονο αγγελουδι κοριτσακι με ροζ φορεματκι (20 ευρω λαπιν χαουζ) που υποτιθετε το μεγαλωνεις εσυ....
ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΤΕ!!!!!
Σεις είστε νέος γι αυτό,εμάς όχι κώλο,ούτε το χέρι δεν μας δίνουν πιά! :S
ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΤΕ!!!!!
Θείος ο ένας,θείος ο άλλος...τι θα πουν οι επισκέπτες για μας εδώ;
Θα νομίζουν ότι αλληλο...
Θείος ο ένας,θείος ο άλλος...τι θα πουν οι επισκέπτες για μας εδώ;
Θα νομίζουν ότι αλληλο...
Ο "θείος" είναι το λίγο πιο άσημο μέλος του μπου μετά τον "τύπο".
Καλημέρα και καλό μήνα!
Συνήλθατε από το χθεσινό hangover?
Δεν είμαι θείος του!
Φασκόμηλο overdose ...
Να διευκρινίζετε πάντως ότι δεν είμαι θείος του ... >
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, δηλώνω οτι δεν είστε θείος του.