blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.986
- Πόντοι
- 26.096
Αποχωρώ επί του παρόντος προς συγγραφήν πονήματός τινος.
Τα λέμε αργότερα.
Τα λέμε αργότερα.
Αποχωρώ επί του παρόντος προς συγγραφήν πονήματός τινος.
Τα λέμε αργότερα.
θειε προσεχε λιγο τα λογια σου...οι 7 επισκεπτες ειναι γυναικεςΔεν μας θέλουν.
Έχετε απόλυτο δίκιο. Όμως το αίτημα μου νομίζω πως βρίσκει σύμφωνη τη πλειονότητα του νήματος !
Μνημόσυνο και Βεγγαλικά μαζί πρώτη φορά βλέπω. Μόνο σε αυτό το νήμα γίνονται αυτά! Πάρτο ρε Έρη το γαμημένο, πάρτο μπας και σωθούμε. Και γιατί όχι... και να γαμήσουμε αμα λάχει ναούμ.[size=40pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Μελλοντολογίας, Ανάπτυξης και Χαράξεως Στρατηγικής του νήματος μετά από πολύωρη σύσκεψη και γόνιμο και ώριμο διάλογο, που κατέληξε σε απόλυτα ομόφωνη απόφαση [ ψήφοι 1 - 0 ] ανακοινώνει:
1. Το νήμα υπό την παλαιά του μορφή απεβίωσε. Ανάσταση δεν προσδοκάται.
2. Το νήμα θα συνεχίσει με τα λίγα μέλη που του έχουν απομείνει πιστά και τα οποία επέδειξαν υπομονή, επιμονή και πίστη στα ιδανικά του νήματος.
3. Άδηλον το μέλλον του νήματος. Προσδοκούμε την έλευση νέων μελών, που πιθανώς θα χαράξουν τη νέα ταυτότητά του.
Έως τότε συνεχίζουμε με τον γνωστό δεσμό μεταξύ μας, που μόνο αυτό το νήμα χάρισε στα μέλη του.
θειε προσεχε λιγο τα λογια σου...οι 7 επισκεπτες ειναι γυναικες
πες τα ρε ζεμπουΜνημόσυνο και Βεγγαλικά μαζί πρώτη φορά βλέπω. Μόνο σε αυτό το νήμα γίνονται αυτά! Πάρτο ρε Έρη το γαμημένο, πάρτο μπας και σωθούμε. Και γιατί όχι... και να γαμήσουμε αμα λάχει ναούμ.
Η Μονομελής Επιτροπή Προπαγάνδας και Δημοσκοπήσεων ανιχνεύει την θέληση της πλειοψηφίας των μελών μας.
μπραβο σου ρε θειε....Θα είμαι χορηγός της εκδρομής !
Μνημόσυνο και Βεγγαλικά μαζί πρώτη φορά βλέπω. Μόνο σε αυτό το νήμα γίνονται αυτά! Πάρτο ρε Έρη το γαμημένο, πάρτο μπας και σωθούμε. Και γιατί όχι... και να γαμήσουμε αμα λάχει ναούμ.
Ρε παλιομαλάκα (!) πόσους θείους έχεις γαμώ το φελέκι μου!μπραβο σου ρε θειε....
Θα είμαι χορηγός της εκδρομής !
γιατι ρε απονε θειε? :'( :'( :'(Σεις έχετε ανέλθει πολύ υψηλά στην ιεραρχία του νήματος εξαιτίας της πίστης και αφοσίωσης που δείξατε στους χαλεπούς καιρούς του νήματος. Στον πάτα της ιεραρχίας αυτής ευρίσκεται ο κ. troubakhs μου και ο κ. Karelia.
Η κα. Έριναλ συγκαταλέγεται πλέον στους ριψάσπιδες ... Φευ!
Ρε παλιομαλάκα (!) πόσους θείους έχεις γαμώ το φελέκι μου!
μην εισαι αδιακριτος θειε...Ρε παλιομαλάκα (!) πόσους θείους έχεις γαμώ το φελέκι μου!
χαρηκε ο γεροντας
[size=40pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Μελλοντολογίας, Ανάπτυξης και Χαράξεως Στρατηγικής του νήματος μετά από πολύωρη σύσκεψη και γόνιμο και ώριμο διάλογο, που κατέληξε σε απόλυτα ομόφωνη απόφαση [ ψήφοι 1 - 0 ] ανακοινώνει:
1. Το νήμα υπό την παλαιά του μορφή απεβίωσε. Ανάσταση δεν προσδοκάται.
2. Το νήμα θα συνεχίσει με τα λίγα μέλη που του έχουν απομείνει πιστά και τα οποία επέδειξαν υπομονή, επιμονή και πίστη στα ιδανικά του νήματος.
3. Άδηλον το μέλλον του νήματος. Προσδοκούμε την έλευση νέων μελών, που πιθανώς θα χαράξουν τη νέα ταυτότητά του.
Έως τότε συνεχίζουμε με τον γνωστό δεσμό μεταξύ μας, που μόνο αυτό το νήμα χάρισε στα μέλη του.