Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.778
Πόντοι
606
πειτε τα εδω παιδια.μας εφαγαν τα πολιτικα και εκανε το θρεντ κοιλια :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
1) Εχεις παιδια;
       2) Πιστευεις σε Θεο;
Αν δεν θες δημοσια μπορεις να μου στειλεις π.μ.
Και παλι συγνωμμη αν ειναι ενοχλητικες οι ερωτησεις μου.
1) ΟΧΙ.
2) ΝΑΙ.

Διόλου ενοχλητικες.
Πώς ομως σου προκληθηκαν αυτες οι αποριες?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
1) ΟΧΙ.
2) ΝΑΙ.

Διόλου ενοχλητικες.
Μάλλον θα επρεπε να υποστηριζεις το ΟΧΙ γιατι θα σκεφτόσουν το μέλλον των παιδιών σου βασιζόμενος σε ενα θαυμα  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
1) ΟΧΙ.
2) ΝΑΙ.

Διόλου ενοχλητικες.
Το οτι δεν εχεις παιδια το καταλαβα.  
Πως ομως λες οτι πιστευεις σε θεο τη στιγμη που απο οτι εχω μαθει στο σχολειο ουτε ο Χριστος, ουτε ο Μωαμεθ,
ουτε και ο Βουδας διδαξαν τον νεοφιλελευθερισμο;

(Απο οτι θα εχεις καταλαβει δεν μπαινω και πολυ στα πολιτικα θρεντ του μπου. Αλλα μου κινησες το ενδιαφερον
και σε ρωτησα διοτι σε βλεπω πολυ "επιθετικο" στις πολιτικες σου τοποθετησεις. Προσπαθω να μην αντιπαραθετομαι
με ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα. Ευχομαι οταν κατεβω Αθηνα, να γνωριστουμε και να πιουμε ενα καφε).
Α, και κατι τελευταιο. Ειτε το θελουμε ειτε οχι, ο λαος εχει ψηφισει αυτη τη κυβερνηση για να κυβερνησει.
Και την ψηφισε γιατι δεν γουσταρει τους αλλους. Τους βαρεθηκε εδω και σαραντα χρονια, τους ιδιους που καταστρεψαν
την Ελλαδα και τσαλακωσανε τα ονειρα των παιδιων του, να εμφανιζονται για εκατοστη φορα σαν σωτηρες του.
Φτανει πια. Δεν θελουμε αλλο σωσιμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το οτι δεν εχεις παιδια το καταλαβα.  
Πως ομως λες οτι πιστευεις σε θεο τη στιγμη που απο οτι εχω μαθει στο σχολειο ουτε ο Χριστος, ουτε ο Μωαμεθ,
ουτε και ο Βουδας διδαξαν τον νεοφιλελευθερισμο;

(Απο οτι θα εχεις καταλαβει δεν μπαινω και πολυ στα πολιτικα θρεντ του μπου. Αλλα μου κινησες το ενδιαφερον
και σε ρωτησα διοτι σε βλεπω πολυ "επιθετικο" στις πολιτικες σου τοποθετησεις. Προσπαθω να μην αντιπαραθετομαι
με ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα. Ευχομαι οταν κατεβω Αθηνα, να γνωριστουμε και να πιουμε ενα καφε).
Α, και κατι τελευταιο. Ειτε το θελουμε ειτε οχι, ο λαος εχει ψηφισει αυτη τη κυβερνηση για να κυβερνησει.
Και την ψηφισε γιατι δεν γουσταρει τους αλλους. Τους βαρεθηκε εδω και σαραντα χρονια, τους ιδιους που καταστρεψαν
την Ελλαδα και τσαλακωσανε τα ονειρα των παιδιων του, να εμφανιζονται για εκατοστη φορα σαν σωτηρες του.
Φτανει πια. Δεν θελουμε αλλο σωσιμο.
Τις θεσεις μου τις εχω εκφρασει πολλάκις.
Θα μπορουσα να απαντησω πολλά σε αυτα που λες αλλά θα γινω κουραστικος και εδω δεν ειναι πολιτικο θρεντ.

Σε μια φραση παντως.
Το να αυτοκτονησουμε σαν χωρα με το ΟΧΙ, δεν τιμωρει σε τιποτα το παλαιο κατεστημενο.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον θα επρεπε να υποστηριζεις το ΟΧΙ γιατι θα σκεφτόσουν το μέλλον των παιδιών σου βασιζόμενος σε ενα θαυμα  :grin:

κακα τα ψεμματα, ο κοσμος εχει απογοητευτει, εχει να διαχειριστει συναισθηματα θυμου, φοβου και ελπιδας απεναντι σε εταιρους-αντιπαλους πολυ ισχυρους,οποτε εχει δυο επιλογες, ειτε να προσπσθησει να περισωσει οτι μπορει κακην κακως, ειτε να ρισκσρει τα ρεστα του και αν δεν του βγει ...γαια πυρι μειγθητω, στο θαυμα εναποθετει κανεις την ελπιδα οταν εχει απελπιστει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Τις θεσεις μου τις εχω εκφρασει πολλάκις.
Θα μπορουσα να απαντησω πολλά σε αυτα που λες αλλά θα γινω κουραστικος και εδω δεν ειναι πολιτικο θρεντ.

Σε μια φραση παντως.
Το να αυτοκτονησουμε σαν χωρα με το ΟΧΙ, δεν τιμωρει σε τιποτα το παλαιο κατεστημενο.
Το να αυτοκτονησουμε διαλεγοντας το παλιο κατεστημενο, τι σου λεει;
Κοιτα για μενα το παλιο κατεστημενο οπως λες με εχει βαλει σε ενα αδιεξοδο δρομο.
Απο πισω μου νιωθω το παπαρι ενος αραπη να μου ακουμπαει το κωλο θελοντας να μου τον ξεσκισει.
Τι να κανω, να μην τρεξω ως την ακρη του αδιεξοδου, ελπιζοντας οτι ο αραπης μπορει να κουραστει
και να του πεσει κανα δυο ποντους η ψωλη, η να κατσω να μου τον χωσει με τη θεληση μου.
Και τι θα πω στα παιδια μου. Οταν σας κυνηγαει ο αραπης να καθεστε να σας γαμαει, η να προσπαθησετε
να ξεφυγετε ακομα και αν ξερετε οτι στο τελος οα σας πιασει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Aλεξ, με ολο το σεβασμο σε εναν ανθρωπο που δεν τον ξερω προσωπικα, μπορω να κανω
δυο προσωπικες ερωτησεις; Αν θες μου απαντας και συνεχιζω.

Και τώρα που σας απάντησε... τι καταλάβατε;  :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα