kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και για μας τους μερακληδες βαλε και κανα κοριτσι...θα ξεπουλησειςμπυραρια τραπεζα; δεν το ειχα σκεφτει ετσι ..![]()
και για μας τους μερακληδες βαλε και κανα κοριτσι...θα ξεπουλησειςμπυραρια τραπεζα; δεν το ειχα σκεφτει ετσι ..![]()
αυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στης ινδιες...το κανω μονο εγω και καποιος στο αλγερι
![]()
![]()
![]()
μιλα ρε να ανοιξω το χαζοκουτιαυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στης ινδιες...
μπαι δε γουει οι πιτσιρικαδες παλευουν τα αμερικανακια στο μπασκετ....πεφτει πολυ πηδημα εκει
erinal θα είμαι ο πρώτος που θα σου έρθω για ένα πορνοβιζιτοδάνειοναι και εγω σκεφτομαι να ανοιξω τραπεζα βλεπω οτι πανε περίφημα![]()
αυτο μποι για να το διαβασεις το παιρνεις μαζι στις διακοπεςerinal θα είμαι ο πρώτος που θα σου έρθω για ένα πορνοβιζιτοδάνειο
Υ.Γ Σ'αρέσει ο Schiller?
Αν θες διάβασε σε παρακαλώ την κριτική μου από Ντουμπάϊ.
Μου πήρε αρκετή ώρα(από το μεσημέρι σχεδόν) να την συντάξω.
Πριν μισή ώρα ανέβηκε.Μπορείς να γράψεις την άποψή σου είτε εδώ είτε στα σχόλια αν θες.
www.bourdela.com/city-tours/girls/ivana-sugar-*****-international/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/ivana-sugar-*****-international/[/url]
Ευχαριστώ.
αυτο μποι για να το διαβασεις το παιρνεις μαζι στις διακοπες![]()
Thx!!! Αν γινότανε θα έγραφα κ περισσότερα κ θα επισύναπτα κ φωτογραφίες από το ταξίδι μου και από την όλη εμπειρία.γιορκι το διάβασα όλο και δεν βάζω σχόλιο εκεί γιατι νομίζω θα είμαι προκλητική και δεν θέλω. Πολύ ωραια λεπτομερειακή και εκτενής κριτική ιδιαιτέρως διασκεδαστική σε πολλά σημειαΠολλά λεφτά όντως αλλα εσυ είσαι των εξτριμ σπορτς απο οτι εχω καταλαβει. Εισαι αθεόφοβος. Γι ατα ερωτικα σου γουστα δεν εχω λογο..
. Τι να πω.. εντελως ιδιαιτερο και ξεχωριστο ολο αυτο που περιεγραψες. κριμα που δεν ειχε βυζα
![]()
![]()
Αλήθεια έτσι είναι γιορκι..
μια μέρα σου όλη μου η ζωή γιορκι αχαχαχα
το πηδημα θα σου αλλαξει την ζωη απο δω και μπρος...μια μέρα σου όλη μου η ζωή γιορκι αχαχαχα
Δεν θα επέλεγα μια τετοια ζωή.το πηδημα θα σου αλλαξει την ζωη απο δω και μπρος...
αληθεια θα γινοσουνα σεξοτουριστρια ?
δεν σου αρεσουν τα ταξιδια η το σεξ?Δεν θα επέλεγα μια τετοια ζωή.
καριερα????Απλά έχω άλλες προτεραιοτητες