sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
ο πορνοθέτης το ξεκίνησε ήδη . Νέο έτος, Θεοφάνεια χθες. Είναι παλαιοημερολογίτης.
ο πορνοθέτης το ξεκίνησε ήδη . Νέο έτος, Θεοφάνεια χθες. Είναι παλαιοημερολογίτης.
Όσο υπάρχουν διπόδια στην αγορά δεν έχετε τίποτα να φοβάστε εσείς!Σε λίγο δεν θα υπάρχουν χταπόδια διαθέσιμα στην αγορά ...
Όσο υπάρχουν διπόδια στην αγορά δεν έχετε τίποτα να φοβάστε εσείς!
............Σε λίγο δεν θα υπάρχουν χταπόδια διαθέσιμα στην αγορά ...
Εσάς επισκέφθηκαν; Και πως σας πέτυχαν; Με το μιλφόνι παλουκωμένο;Οι περίοικοι του τόπου κατοικίας σας έχουν επισκεφθεί δικηγόρο.
Αναζητούν τρόπο ακουσίου εγκλεισμού σας εις Ψυχιατρικόν Ίδρυμα.
............
.................... ΨΗΦΙΖΩ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
ΠΡΟΣΚΥΝΩ.....................
Είσθε αναμφισβήτητα ηγέτης!
Εχθρός σας εγώ; Γιατί; Μόνο τα ψεύδη σας με ενοχλούν αφόρητα, αλλά και πάλι δείχνω κατανόηση. Καταλαβαίνω πως αναγκάζεστε λόγω επαγγέλματος. Κατά τα λοιπά, ευκολότερα θα με κατατάσσατε στους κομμουνιστές (θεωρητικούς και μη) παρά στους εχθρούς σας!Επί του παρόντος υπερψηφίζομαι από τους κομμουνιστάς και τους λοιπούς εχθρούς μου [ στους οποίους συγκαταλέγεσθε και υμείς ] ...
Εχθρός σας εγώ; Γιατί; Μόνο τα ψεύδη σας με ενοχλούν αφόρητα, αλλά και πάλι δείχνω κατανόηση. Καταλαβαίνω πως αναγκάζεστε λόγω επαγγέλματος. Κατά τα λοιπά, ευκολότερα θα με κατατάσσατε στους κομμουνιστές (θεωρητικούς και μη) παρά στους εχθρούς σας!
Τι να πει κι ο Θεός ...Οι αλήθειες σας ενοχλούν αφόρητα.
Και πάλι όμως και επειδή [size=15pt]ο νηματοθέτης είναι Πανάγαθος και Καλοκάγαθος[/size] σας συγχωρεί αλλά δεν πρόκειται να παύσει να εκθέτει την θαυμαστή σεξουαλική δραστηριότητά σας στις αναρτήσεις του στο νήμα.
Τι να πει κι ο Θεός ...
Σήμερα νωρίς το ξεπετάξατε το κορίτσι!
Επί του παρόντος υπερψηφίζομαι από τους κομμουνιστάς και τους λοιπούς εχθρούς μου [ στους οποίους συγκαταλέγεσθε και υμείς ] ...