The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Το γάμησες και ψόφησε...Ο λογος σας ζεστό χαμομήλι στο λάρυγγα κρυωμενου οδοιπόρου
Το γάμησες και ψόφησε...Ο λογος σας ζεστό χαμομήλι στο λάρυγγα κρυωμενου οδοιπόρου
ο θειος εχει νικησει πολλες φορες τους κουμουνιστας να ξερειςΓια να θυμίσω λίγο Μπλιζ, θα το γράψω όπως αυτός : Αποζητά την μαλακία, όπως ο διψασμένος στρατοκόπος το νερό στην έρημο...
Το γάμησες και ψόφησε...
Αν με νικήσει 99 φορές, θα είμαι πάλι εδώ. Αν τον νικήσω 1 , θα τον κρεμάσω...
Ο λογος σας ζεστό χαμομήλι στο λάρυγγα κρυωμενου οδοιπόρου
Από πότε οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν όπλα; :SΑν με νικήσει 99 φορές, θα είμαι πάλι εδώ. Αν τον νικήσω 1 , θα τον κρεμάσω...
Τα κονσερβοκούτια είναι παρωχημένα...Από πότε οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν όπλα; :S
δηλαδή σκότωναν με την μέθοδο του σκορβούτου;Τα κονσερβοκούτια είναι παρωχημένα...
αντε ρε θειε τωρα που ειμαστε μαζεμενοι ολοι ποσταρε καμια φωτο να μερακλωσουμε...
τωρα ναι ακομα στο καφε ειμαι δεν εχω ακομα..αντε ρε θειε τωρα που ειμαστε μαζεμενοι ολοι ποσταρε καμια φωτο να μερακλωσουμε...
και ο τριβης αξιζει μια θεση στον ηλιο[size=40pt]ΨΗΦΙΣΤΕ για τον φετινό πιρφόρο του νήματος.[/size]
Αν με νικήσει 99 φορές, θα είμαι πάλι εδώ. Αν τον νικήσω 1 , θα τον κρεμάσω...
[size=40pt]ΨΗΦΙΣΤΕ για τον φετινό πιρφόρο του νήματος.[/size]
καλημερα σαςαχαχαχα...........κατι τετοιες κουβεντες ειναι καλιτερες κι απο πρωινη μαλακια
καλημερα σου και καλημερα και στους υπολοιπους