tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.862
- Πόντοι
- 606
εγω χωρις καφε δε μπορω ουτε το σταρτ να πατησω..Οχι ρε ... λείπει ο καφές γι'αυτό δεν σε αναγνώρισα αμέσως...
εγω χωρις καφε δε μπορω ουτε το σταρτ να πατησω..Οχι ρε ... λείπει ο καφές γι'αυτό δεν σε αναγνώρισα αμέσως...
εγω χωρις καφε δε μπορω ουτε το σταρτ να πατησω..
Ναι, θα ιδρώσεις σήμερα ...Κύριοι υπάγω γιατί έχω δουλειά 5 ατόμων.
Καλημέρα σας φίλτατοιΜε ένα Lungo espresso στο χέρι είμαι ... Φήμες θέλουν από τις τελευταίες μου εξετάσεις ότι το 70% του υγρού που ρέει στις φλέβες μου είναι Ιταλικό χαρμάνι.
Άρε ρε Βρωμιάρη πρωί - πρωί με την υδροδυναμική. Το μεσημεράκι που θα σου πάρουν τα χοντρά θα αισθάνεσαι καλύτερα!Με ένα Lungo espresso στο χέρι είμαι ... Φήμες θέλουν από τις τελευταίες μου εξετάσεις ότι το 70% του υγρού που ρέει στις φλέβες μου είναι Ιταλικό χαρμάνι.
Άρε ρε Βρωμιάρη πρωί - πρωί με την υδροδυναμική. Το μεσημεράκι που θα σου πάρουν τα χοντρά θα αισθάνεσαι καλύτερα!
Ευχαριστώ.Ειναι για Αθηναίο αξιόλογο ΚοΝαι γνωρίζω, αλλά περιμένω ινφο/επιβεβαίωση διότι ΔΕΝ είναι ευρείας και "λαικής" κατανάλωσης, είναι πολύ κλειστού κύκλου λόγω καριέρας.
bytheway 230 1 1/2
Καλημέρα σας φίλτατοι
Με dirty έχετε πμ
Ευχαριστώ.Ειναι για Αθηναίο αξιόλογο Κο
Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα ;)
Το απογευματάκι, γιατί αν δε πρώτα το μεσημεράκι, δε λειτουργεί κανονικά ...Απλά ανέφερα για το στόρυ ... Πιστεύω το απογευματάκι να σου απαντήσω.
Χαμένα πάντως δεν πάνε , είναι μουνάρα τι Laura και greenhorses ...
Star of North Albania?Οχι ρε, αφού με ξέρεις δίνω αλλά δεν δίνω χωρίς αντίκρυσμα ... από τα 400 που έπαιζε για 1 ώρα στα 230 για 1 1/2 δια τον κο Dirty είναι κάτι ... μιλάμε αληθινό στέμμα όχι τσίγκινο ...
Με εκνεύρισε ο πουτανοθέτηςΑγριεμένο σε βλέπω σήμερα, μάλλον θα "πιστολίσεις" κάτι καλό
Πλάκωσαν οι κουβαρντάδες ...
Το έντιμος ξέρεις, δε σημαίνει της έριξα την τιμή ...Δηλώνω μοναχός.
Επέστρεψα στον έντιμο βίο.
Το απογευματάκι, γιατί αν δε πρώτα το μεσημεράκι, δε λειτουργεί κανονικά ...
Starof North AlbaniaΧελάς?.
Το έντιμος ξέρεις, δε σημαίνει της έριξα την τιμή ...
Φεύ αγαπητέ μου,άλλος είναι ο κουβαρντάς,εγώ μεροκαματιάρης είμαι :SΠλάκωσαν οι κουβαρντάδες ...