petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
αυριο ρε που... αυριο
Δεν ταιριάζει. Βρες άλλο. Οφσαιντ λοιπόν!
Θυμάσαι βλεπω και τον Σάκη που στον έκανε τασάκι! 1-1 Είπαμε, σημειώθηκε ως οφσάιντ το πρωτο.Ταιριάζει, δεν ταιριάζει, ο Σάκης σου τον στάζει! 2-0
Ότι είναι μαλάκες! Όσο και να θέλω να διατηρήσω τη φλεγματική μου άποψη, αυτοί με ξεπερνάνε!Θέλω να δω τι έχει να πει επι αυτού ο κος Vlandis
Πρέπει να σηκώσεις το γάντι, Βλαντή! Βγαλτα του τα όλα στην φορά.Ότι είναι μαλάκες! Όσο και να θέλω να διατηρήσω τη φλεγματική μου άποψη, αυτοί με ξεπερνάνε!
Θυμάσαι βλεπω και τον Σάκη που στον έκανε τασάκι! 1-1 Είπαμε, σημειώθηκε ως οφσάιντ το πρωτο.
Έτσι ειμαι εγω, τυπε. Σκληρός άντρας!
Τώρα, με τάπωσες τύπε...
Ότι είναι μαλάκες! Όσο και να θέλω να διατηρήσω τη φλεγματική μου άποψη, αυτοί με ξεπερνάνε!
Ποιο γάντι να σηκώσω, που κι αυτό ξεροχυμένο θα είναι. Πρέπει να διαθέτει το μοναδικό δικηγορικό γραφείο ανά την υφήλιο που αντί για γραφείο είναι εξοπλισμένο με ημίδιπλο.Πρέπει να σηκώσεις το γάντι, Βλαντή! Βγαλτα του τα όλα στην φορά.
Θέλω να ελπίζω πως κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά πλέονΟ νηματοθετης έχω την εντύπωση πως προκειμένου να μην ασχολούμαστε με τις κρυφομπερμπαντιες του δημιουργεί θέματα για διάφορους εδώ μέσα! Δυστυχώς εσείς κε Vlandi την πληρώνετε ως ο πιο εύκολος και οικείος στόχος.
Θέλω να ελπίζω πως κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά πλέον
Καληνυχτίζω τους θερμότερους των γερόντων
Η επόμενη ψηφοφορία έχει προταθεί στον νηματοθετη. Και δεν θα είναι αυτή. Πιστεύω...Νομίζω πως η επόμενη ψηφοφορία του νήματος πρέπει να είναι ακριβώς αυτή. Αν παίρνει κανεις στα σοβαρά τον νηματοθετη!
Καλό βράδυ..Καληνυχτίζω τους θερμότερους των γερόντων
Καλημέρα και υπάγω!