Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Δέχεται δηλαδή αυτός ο ρέμπελος οτι υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι καλύτερος-ανώτερος από κάποιον άλλο;;;
Μέχρι εκείνη την φράση, είναι η δική μου άποψη περί συγκρίσεως πολιτικής/ζωής και ποδοσφαίρου. Η Μαρξιστική θεώρηση ξεκινά αμέσως μετά...Κι έτσι όμως, υπό το πρίσμα της ιδεατής θεώρησης των πραγμάτων, ο καλύτερος (ή τυχερότερος κάποιες φορές) , νικά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Μέχρι εκείνη την φράση, είναι η δική μου άποψη περί συγκρίσεως πολιτικής/ζωής και ποδοσφαίρου. Η Μαρξιστική θεώρηση ξεκινά αμέσως μετά...Κι έτσι όμως, υπό το πρίσμα της ιδεατής θεώρησης των πραγμάτων, ο καλύτερος (ή τυχερότερος κάποιες φορές) , νικά.

Άρα τελικά δεν είμαστε όλοι ίσοι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 26803839_696837594037101_450598912_n.jpg
    26803839_696837594037101_450598912_n.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 7

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Άρα τελικά δεν είμαστε όλοι ίσοι.
Η ισότιμη μεταχείριση των ανίσων δημιουργεί την μεγαλύτερη ανισότητα (αυτό δεν είναι μαρξιστικό, ο Πλάτωνας το είπε).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Η ισότιμη μεταχείριση των ανίσων δημιουργεί την μεγαλύτερη ανισότητα (αυτό δεν είναι μαρξιστικό, ο Πλάτωνας το είπε).

Άρα οι κομμουνιστές που ονειρεύονται ισότητα και ίσο διαμοιρασμό λένε μπαρούφες. Συμφωνώ με Πλάτωνα.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Το γυαλίζει ακόμη......  :rolleyes: :rolleyes:

Όχι αγαπητέ δεν το βρέχω εγώ το μωρο μου ..τι να λερωθεί με θαλασσόνερο ...αφήνει ασπρίλες μετα στο μπλε σκουρο χρώμα
Αφού εχει πλυθεί εξονυχιστικά  1 φορα με πιεστικο και δυο με το χερι + ειδικα σαμπουαν και αφρόλουτρα ,... έχουν καθαριστεί και   γυαλιστεί όλα τα ανοξείδωτα μέρη , εχουν πλυθει οι κινητήρες με ειδικο αφαλατικο προιον , αφου τοποθετηθηκαν στο ρεζερβουάρ βενζίνης τα ειδικά συντηρητικα
εχουν περαστει δυο χερια κερί και γυαλιστεί με αλοιφαδορο όλα τα εξαλα ...του φορεσα ευλαβικα ,( αφου τοποθετησα συλλέκτες υγρασίας ,  καλυμα κονσολας , καλυμα παρκινγ και καλυματα μηχανών και το εβαλα να ξεκουραστεί από τον κάματο των 3 1/2 ωρων λειτουργιας που ειχε φετος το καλοκαιρι

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα κομμουνιστές και μη! Γαμω το κέρατο μου πάλι κοινωνική πάλη στο νήμα ...

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Άρα οι κομμουνιστές που ονειρεύονται ισότητα και ίσο διαμοιρασμό λένε μπαρούφες. Συμφωνώ με Πλάτωνα.
Αν διάβασες όλα τα παραπάνω και έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τις αναγνωστικές και αντιληπτικές σου ικανότητες...

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Καλημέρα κομμουνιστές και μη! Γαμω το κέρατο μου πάλι κοινωνική πάλη στο νήμα ...
Γιατί , τι τι κακό έχει , αγαπητέ;;;
Απ' τη μια εμείς κι απ την άλλη οι εργαζόμενες...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
Όχι αγαπητέ δεν το βρέχω εγώ το μωρο μου ..τι να λερωθεί με θαλασσόνερο ...αφήνει ασπρίλες μετα στο μπλε σκουρο χρώμα
Αφού εχει πλυθεί εξονυχιστικά  1 φορα με πιεστικο και δυο με το χερι + ειδικα σαμπουαν και αφρόλουτρα ,... έχουν καθαριστεί και  γυαλιστεί όλα τα ανοξείδωτα μέρη , εχουν πλυθει οι κινητήρες με ειδικο αφαλατικο προιον , αφου τοποθετηθηκαν στο ρεζερβουάρ βενζίνης τα ειδικά συντηρητικα
εχουν περαστει δυο χερια κερί και γυαλιστεί με αλοιφαδορο όλα τα εξαλα ...του φορεσα ευλαβικα ,( αφου τοποθετησα συλλέκτες υγρασίας ,  καλυμα κονσολας , καλυμα παρκινγ και καλυματα μηχανών και το εβαλα να ξεκουραστεί από τον κάματο των 3 1/2 ωρων λειτουργιας που ειχε φετος το καλοκαιρι
.............

...........πάμε να στό φορτώσω μέ 50 κιλά χταποδια......

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Γιατί , τι τι κακό έχει , αγαπητέ;;;
Απ' τη μια εμείς κι απ την άλλη οι εργαζόμενες...

Εγώ είμαι με τις εργαζόμενες, τις αφουγκράζομαι και τις κατανοώ ! Και μετά κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Δε λες παλι καλα που σταματησε να γράφει ο Γλυφοτετοιος
Αν εξακολουθούσε να γράφει θα ζουσαμε σκηνες απειρου καλους

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Ο φίλτατος Γλυφοτετοιος ( κατά κοσμον ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟΣ ) εχει τις , απολυτα σεβαστες , όπως ολων , αποψεις οι οποιες ηταν , και μαλον παραμενουν , διαμετρικά αντίθετες με τις δικες σας ..Τις οποίες απόψεις υποστηριζε παντα με παθος και σθενος ... πολλες φορες στα ορια της κοσμιότητας
Αλλα επειδή και ο ιδιος ηταν ενας πολύ καλος χειριστης της ελληνικής γλωσσας ...θα ειχε ενδιαφέρον και πλακα μια αντιπαραθεση μαζι σου

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
............ :new_shocked: :bounce-glasses:

............... ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ.... δέν μπορώ άλλο !!

χαχαχαχχα για να καταλάβεις περι ποιου ψυχαναγκασμού πρόκειται ..

Γυρνάγαμε με τη παρεα από ψαρεματακι ...
αφου βγαζαμε τα πραγματα στην παραλια ..αφου το δέναμε τους εδιωχνα και καθομουν να το καθαρισω με την παρακληση να ενημερωσουν τη γυναικα μου ότι γυρισαμε
Μετα από καμια ωριτσα ... αφου ειχα απομακρυνει με ειδικα οικολογικα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, τα  υπολείμματα από δολωμάτα ,  αιματα , μελανια και προπαντός κόκκους αμμου που απρόσεχτα ανέβασαν στο κατάστρωμα .. και αφου εχει πλυθει και σκουπιστεί παρακαλω ..ε εβγαινα και εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom