blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.214
- Πόντοι
- 26.096
Ποιον ακριβως συκοφαντείτε παλι ?
Είσθε ο μόνος που ενδιαφερθήκατε για την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Γιατί άραγε;
Ποιον ακριβως συκοφαντείτε παλι ?
Τα περσινά κλαρίνα, τα ξεχάσατε γρήγορα. Για τα φετινά δεν μιλάω... ακόμα πονάτεσωστα...παλι
Τα περσινά κλαρίνα, τα ξεχάσατε γρήγορα. Για τα φετινά δεν μιλάω... ακόμα πονάτε
Τα περσινά κλαρίνα, τα ξεχάσατε γρήγορα. Για τα φετινά δεν μιλάω... ακόμα πονάτε
Είσθε ο μόνος που ενδιαφερθήκατε για την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Γιατί άραγε;
Κατά πάγια τακτική εμένα, αλλά επιθυμεί να βάλει και άλλους στο παιχνίδι.
Επειδή το γυρίσατε από την μπάλα στην πολιτική , θα σας απαντήσω :Για την κολεκτιβοποίηση των κλαρίνων έχει πει κάτι ο Μαρξ;
Καλησπέρα αγαπητέ,
διανύουμε περίοδο χειμερινών εκπτώσεων.
Ίσως να θέλω να προστατεύσω τους αγαπητούς μου φίλους απ την ακατάσχετη συκοφαντία σας
Εάν έχετε κατι εναντίον μου να το πείτε ευθέως και σαφώς
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Κατά συνέπεια λοιπόν ο Μαρξ, προς τα δυσμάς του βίου του, κατέθεσε πως η μετάβαση στον κομμουνισμό μπορούσε να γίνει ειρηνικά με την κοινοτική ιδιοκτησία της γης (όχι των κτιρίων!) όπως στις κομμούνες (μιρ) της Ρωσίας. Το έγραψε στη Βέρα Ζασούλιτς (1881) και το δήλωσε στον Πρόλογο στη 2η ρώσικη έκδοση του Κομμουνιστικού Μανιφέστου (1882). Δυστυχώς οι ίδιοι οι ψευτομαρξιστές επαναστάτες Λένιν, Τρότσκι, Στάλιν κλπ το αγνόησαν, καταστρέφοντας τις κομμούνες με τις κολεκτίβες τους!
Συνάγεται λοιπόν εκ των προπεριγραφέντων πως κολλεκτιβοποίηση στο κλαρίνο δεν χωρεί και δεν νοείται...
.........
σωστα...παλι
2ος γύρος "εργασίας";;;;Συνεχίζω τον βιοποριστικό αγώνα μου.
Τα λέμε αργότερα.
Αρριβάρισε το κορίτσι!Συνεχίζω τον βιοποριστικό αγώνα μου.
Τα λέμε αργότερα.
Επειδή το γυρίσατε από την μπάλα στην πολιτική , θα σας απαντήσω :
Αν η πολιτική ήταν ποδόσφαιρο, θα ήταν όλα πιο απλά. Θα έπαιζαν έντεκα εναντίον έντεκα. Θα αποφάσιζαν τα χρώματα, θα ξεχώριζαν οι συμπαίκτες από τους αντιπάλους. Θα υπήρχε στόχος, χρόνος, τακτική, κανόνες. Το –απλοϊκό αλλά και ιδεατό– δίκαιο της αναμέτρησης. Η αίσθηση πως τελικά θα επικρατήσει ο καλύτερος. Αλλά βασικό σκέλος στη Θεωρία του Μαρξισμού είναι η ολιστική άποψη που εκφράζεται πληρέστερα στον πρόλογο του έργου Συμβολή στην Κριτική της Πολιτικής Οικονομίας (1859) – αν και διατυπώθηκε σε μια ή άλλη μορφή σε πολλά έργα από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο (1848) ως το Κριτική του Προγράμματος Γκότα κι Ερφούρτης (1875). Αληθώς λοιπόν η μορφή παραγωγής στην υλική ζωή, είναι το στοιχείο που καθορίζει το γενικό προτσές στην ανθρώπινη κοινωνική, πολιτική και πνευματική ζωή. Δεν είναι η συνείδηση των ανθρώπων που καθορίζει την ύπαρξή τους - αντίθετα είναι η κοινωνική τους ύπαρξη που καθορίζει τη συνείδησή τους, είναι οι υλικές παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας.
.........
..... Κύριε βλιτζ ξέρετε έαν ό κύριος εξκαλιμπερ , έριψε τό μωρό στό νερό ??