kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωρο
τυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωρο
Πολύ μού την λες σήμερα τύπε, δεν ξέρω τι συμβαίνειτυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωρο
Τουλαχιστον λέγεται πόσα εδωσες?δε λέγονται φίλε αυτά, μόνο σε λίγους και κατ' ιδίαν. ;)
city tourίστρια που όταν ερχόταν, σχηματίζονταν ουρές.
κλάμααααααατυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωρο
ακου νικ.εχω μια ΦΙΛΗ το τονιζω ΦΙΛΗ(αλλωστε ειναι λεσβια,οπως οι περισσοτερες νομιζω ;))σιτιτουριστρια.οταν ερχεται παω και τη βλεπω.μαζι με μια αλλη ΦΙΛΗ μενουν στο ιδιο δωματιο.οταν εχει ραντεβου η μια,η αλλη συνηθως..κοιμαται στη ντουλαπα .Αν την έχεις σε χοτέλι
πολύ λίγα σε σχέση με τον τιμοκατάλογο του πρακτορείου, η συμφωνίες κλείνονταν με τη ίδια.Τουλαχιστον λέγεται πόσα εδωσες?
πολύ λίγα σε σχέση με τον τιμοκατάλογο του πρακτορείου, η συμφωνίες κλείνονταν με τη ίδια.
ακου νικ.εχω μια ΦΙΛΗ το τονιζω ΦΙΛΗ(αλλωστε ειναι λεσβια,οπως οι περισσοτερες νομιζω ;))σιτιτουριστρια.οταν ερχεται παω και τη βλεπω.μαζι με μια αλλη ΦΙΛΗ μενουν στο ιδιο δωματιο.οταν εχει ραντεβου η μια,η αλλη συνηθως..κοιμαται στη ντουλαπα .
απολυτη απαξιωση για τον αλλον που γαμαει η εμενα μου φαινεται?
Ε ναι ειμαι σε αλλη κατηγορια.......Των πιο συχνωνείσαι μέσος χύστης του μπου, το θρεντ δεν είναι για σας, αλλά για μας τους μικροτσούτσουνους παππούδες.
που σαι θοντιάμπλε?
να κοιμαται?? :Sαπόλυτη φαντασίωση μου ακούγεται
θα ανοίγω τις ντουλάπες από δω και πέρα
απόλυτη φαντασίωση μου ακούγεται
θα ανοίγω τις ντουλάπες από δω και πέρα
να κοιμαται?? :S
βασικα μετραμε μονο τις φορες που ειναι και αλλο ατομο μαζι μας???
Παρα πολυ ωραια......Ετσι δεν φθειρεται και ο οργανισμοsΕγω σε λονγκ το εκανα 1 φορα στις 4 μερες;
Μετραει;
Εγω σε λονγκ το εκανα 1 φορα στις 4 μερες;
Μετραει;
Αυτο ειναι σχεση τυπε :SΕγω σε λονγκ το εκανα 1 φορα στις 4 μερες;
Μετραει;
Αυτο ειναι σχεση τυπε :S