life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ναι αν δεν εχουν προβλημα εκεινεs..........Αλλωστε ο καλοs ο μυλοs ..............με 2 αδελφές? και δεν εννοώ τέτοιες![]()
Ναι αν δεν εχουν προβλημα εκεινεs..........Αλλωστε ο καλοs ο μυλοs ..............με 2 αδελφές? και δεν εννοώ τέτοιες![]()
ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρομη νομίζεις ότι στα λονκγ κάνεις περισσότερο σεξ από ότι σε 1 ώρα. Συνήθως στο λονγκ επειδή έχεις στο μυαλό σου ότι έχεις άφθονο χρόνο, 2 γαμήσια το 24ωρο πέφτουν στην καλύτερη 3. Τα φάγαμε στη μάπα και μεις και τα ίδια ξέρω και από μεγάλους παίχτες εδώ μέσα ;)
Η αλλη δεν πληρωνεται για να βαριεται τύπε, αρα ειναι αδιαφορο ;)η αλλη και νωριτερα φανταζομαι![]()
πάντως αν έλεγα με ποια έκανα λονγκ, θα με μισούσε το μισό σάιτ από ζήλεια.
τυπε εισαι ψυχρος εκτελεστηςΗ αλλη δεν πληρωνεται για να βαριεται τύπε, αρα ειναι αδιαφορο ;)
ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο![]()
Απο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πειςπάντως αν έλεγα με ποια έκανα λονγκ, θα με μισούσε το μισό σάιτ από ζήλεια.![]()
Eχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημαο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο![]()
Εγω καποτε εκανα 6 φορες σε ενα δωδεκαωρο και μετα κοιμομουν μια εβδομαδα τύπεEχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημα![]()
η περιέργεια σκοτώνει, ................ γατάκιαΑπο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πεις![]()
εγω 9ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο![]()
δε νομιζω οτι ψηνεις ετσι τον νικ.Απο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πεις![]()
σβήσε το ποστ φίλε, θα αποβληθείς από το θρεντEχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημα![]()
Ποτέ μονό αριθμό τύπε, είναι γρουσουζιά
Γιατι , θα με ζηλεψουν ???σβήσε το ποστ φίλε, θα αποβληθείς από το θρεντ![]()
δε νομιζω οτι ψηνεις ετσι τον νικ.
πιο στα ισα.
νικ πες μας να καβλωσουμε λιγο ρε μποι![]()
τυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωροΕγω καποτε εκανα 6 φορες σε ενα δωδεκαωρο και μετα κοιμομουν μια εβδομαδα τύπε![]()
είσαι μέσος χύστης του μπου, το θρεντ δεν είναι για σας, αλλά για μας τους μικροτσούτσουνους παππούδες.Γιατι , θα με ζηλεψουν ???![]()
![]()
δε γινετε λονγκ με ωραριο καταστηματων?το μεσημερι πουλο?![]()