life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι αν δεν εχουν προβλημα εκεινεs..........Αλλωστε ο καλοs ο μυλοs ..............με 2 αδελφές? και δεν εννοώ τέτοιες
Ναι αν δεν εχουν προβλημα εκεινεs..........Αλλωστε ο καλοs ο μυλοs ..............με 2 αδελφές? και δεν εννοώ τέτοιες
ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρομη νομίζεις ότι στα λονκγ κάνεις περισσότερο σεξ από ότι σε 1 ώρα. Συνήθως στο λονγκ επειδή έχεις στο μυαλό σου ότι έχεις άφθονο χρόνο, 2 γαμήσια το 24ωρο πέφτουν στην καλύτερη 3. Τα φάγαμε στη μάπα και μεις και τα ίδια ξέρω και από μεγάλους παίχτες εδώ μέσα ;)
Η αλλη δεν πληρωνεται για να βαριεται τύπε, αρα ειναι αδιαφορο ;)η αλλη και νωριτερα φανταζομαι
πάντως αν έλεγα με ποια έκανα λονγκ, θα με μισούσε το μισό σάιτ από ζήλεια.
τυπε εισαι ψυχρος εκτελεστηςΗ αλλη δεν πληρωνεται για να βαριεται τύπε, αρα ειναι αδιαφορο ;)
ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο
Απο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πειςπάντως αν έλεγα με ποια έκανα λονγκ, θα με μισούσε το μισό σάιτ από ζήλεια.
Eχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημαο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο
Εγω καποτε εκανα 6 φορες σε ενα δωδεκαωρο και μετα κοιμομουν μια εβδομαδα τύπεEχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημα
η περιέργεια σκοτώνει, ................ γατάκιαΑπο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πεις
εγω 9ο μεσος χρηστης του μπου γαμει 8 φορες το 24ωρο
δε νομιζω οτι ψηνεις ετσι τον νικ.Απο το να σε μισησει το μισο απο την περιεργεια, καλυτερα να το πεις
σβήσε το ποστ φίλε, θα αποβληθείς από το θρεντEχω φτασει και τιs 12.........φτανει να υπαρχει διαλλειμα για κατουρημα
Ποτέ μονό αριθμό τύπε, είναι γρουσουζιά
Γιατι , θα με ζηλεψουν ???σβήσε το ποστ φίλε, θα αποβληθείς από το θρεντ
δε νομιζω οτι ψηνεις ετσι τον νικ.
πιο στα ισα.
νικ πες μας να καβλωσουμε λιγο ρε μποι
τυπε φανταζομαι η αλλη κοιμοταν κανα δωδεκαωροΕγω καποτε εκανα 6 φορες σε ενα δωδεκαωρο και μετα κοιμομουν μια εβδομαδα τύπε
είσαι μέσος χύστης του μπου, το θρεντ δεν είναι για σας, αλλά για μας τους μικροτσούτσουνους παππούδες.Γιατι , θα με ζηλεψουν ???
δε γινετε λονγκ με ωραριο καταστηματων?το μεσημερι πουλο?