The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.976
- Πόντοι
- 25.467
Εισαστε ολοι ανηθικοι...παω στο νημα μικροψυχοι που εχει καλα ατομα
Να πάτε.
Αλλά μην αρχισετε να τα τραμπουκίζετε τα κακόμοιρα...
Εισαστε ολοι ανηθικοι...παω στο νημα μικροψυχοι που εχει καλα ατομα
Παλι νταουν σε βλεπω ρε πουτσα?.....γιατι?Εκεί είναι η θέση ολωνονεν μας
Και εγώ στα δημοκρατικά μου, θα βάλω να δω καμία ταινία.Σας γραφω προς το παρων στα αριστοκρατικα αρχιδια μου βρηκα μπ3 και συνδεσα στα ηχεια...
Αυριο οταν μπει ο θειος μου θα λογαριαστουμε
Δεν υπάρχει στο Αγιολόγιο... Σας προτείνω το «Άγιος Εξυπνάκιας» (μπορώ να σκεφτώ και «καλύτερα» ονόματα που σας ταιριάζουν πιο πολύ, άλλα σέβομαι το νήμα σας)
γουρουνάκι στο φούρνο φίλε και ημίγλυκο κρασάκι
Ντάουν είναι η φυσική μου θέση. Περιμένω πότε θα περάσει ο καιρός :SΠαλι νταουν σε βλεπω ρε πουτσα?.....γιατι?
Ωραια εκφραση για το νημα ςν τω μεταξυ
Αστον θειε θα παω εγω...Μήπως είστε λίγο αχάριστος;
Είμαι ίσως ο μόνος που δεν σας έχει εξυβρίσει στο παρόν νήμα, κι εσείς γίνεστε για ακόμα μία φορά προσβλητικός.
Παντα ετσι θα ειναι μην μασας...Ντάουν είναι η φυσική μου θέση. Περιμένω πότε θα περάσει ο καιρός :S
Μπα thanx, παίζει ήδη. Χτες είχε μια ωραία ο Alpha με τον Κιάνου Ριβς και δύο πουτανακια που τον βασάνιζαν σεξουαλικά...τελοςπαντων, θα μπω μετά το τέλος...Παντα ετσι θα ειναι μην μασας...
Μεινε στο νημα.αξιζει
Μου αρεσει που μερικοι διαμαρτυρονται για φαγητο. Που ήρθανε φαγωμενοι και παλι αδεισανε τα πιάτα...
Τρουμπακη. Εχεις πμ.
Πολυ καλο! Δεν ειχες αναγκη απο αυτο και ευτυχως που το αφησες. Βλεπεις εσύ τρως αλλα γλυκα. Σε εμενα αυτα μείνανε μονο.το γλυκο καλο?
Πολυ καλο! Δεν ειχες αναγκη απο αυτο και ευτυχως που το αφησες. Βλεπεις εσύ τρως αλλα γλυκα. Σε εμενα αυτα μείνανε μονο.
Αποψε το τερμάτισες!τον πορνοκαταλογο σου να ειχα μονο. τιποτα αλλο
Αποψε το τερμάτισες!
Εγω αλλιως τα θυμαμαι...
Κατι κωλοκαυτερα με πείραξαν αλλα μην το κανουμε θεμα...δε θυμασαι καλα μεγαλος ανθρωπος γαρ.
μηπως σε πειραξε η τυροκαυτερη?
Κατι κωλοκαυτερα με πείραξαν αλλα μην το κανουμε θεμα...
εκλασα στα γελια ρε